Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Amsterdam Circle Line

Tot € 10,- korting

Voor iedereen die Amsterdam écht wil leren kennen!

Amsterdam Circle Line - UNESCO rondvaart

Bij Amsterdam Circle Line geloven ze dat iedereen een glimp moet kunnen opvangen van het echte Amsterdam, wat naar hun mening alleen kan worden verkregen door de stad te leren kennen via de verhalen van de lokale bevolking. Luister tijdens de 75-minuten durende rondvaart naar ingesproken audio-commentaar van een ras-Amsterdammer, aangevuld met anekdotes van een schipper met echt Amsterdams DNA. Kom in 75 minuten verbazingwekkende historische feiten te weten, verpakt in een humoristisch jasje. De informatie is beschikbaar in 7 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans & Portugees.

Amsterdam Circle Line - Burger Cruise

Ga mee met een culinaire rondvaart over de grachten met de Burger Cruise. De boot vaart 90 minuten langs de historische plekken van Amsterdam. Terwijl je vaart op de fluisterstille, elektrisch aangedreven klassieke schepen, geniet je van elk moment in comfort. De tocht biedt de perfecte combinatie tussen opmerkelijk landschap en uitzonderlijke burgers. Met een heerlijk broodje, perfect gebraden (vega) burger, verse groentes en een sausje om het af te maken, vliegen de 90 minuten zo om. 

Inclusief: keuze uit een vlees- of vegetarische burger en frietjes.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot Amsterdam Circle Line. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • De UNESCO rondvaart duurt ongeveer 75 minuten.
  • De Burger Cruise duurt ongeveer 90 minuten. 
  • Opstaplocatie: Prinsengracht 261A, voor het Anne Frank Huis. 
  • Neem je reserveerbevestiging mee op de dag van de rondvaart, deze kan je laten zien aan de host of schipper. Dit kan via een mobiel of geprint.
  • Amsterdam Circle Line is deels toegankelijk voor mindervaliden. De rolstoel moet ingeklapt kunnen worden en kan dan mee op de boot. Daarnaast moet iemand 2 à 3 stappen in en uit de boot kunnen lopen. 
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee aan boord.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.