Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Krijg hulp bij je theorie in Roosendaal

Je theorie examen B oefenen

Snel en efficiënt het theorie examen voor de auto oefenen Voordat je op mag voor je praktijkexamen dien je eerst het auto theorie examen succesvol af te ronden. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Met de ANWB Theorie helpen wij jou om optimaal voor je auto theorie examen te leren. Ga aan de slag met een van de producten uit ons pakket en leer de theorie gemakkelijk en snel!

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

Online oefenen voor het auto theorie examen is mogelijk met behulp van de ANWB online examentraining. Het is de ultieme manier om je theorie examen voor de auto te oefenen. Zo ga je aan de slag met verkeersborden en –situaties oefenen met de 3D-animaties. Alle informatie uit de online examentraining is up-to-date en voldoet aan de eisen van het CBR. Ga daarom direct aan de slag en haal je theoriecertificaat.

Je auto theorie oefenen: andere opties

Vind jij het prettig om de theorie uit een boek te leren? Combineer het ANWB theorieboek dan met de interactieve online examentraining. Dit boek bestaat uit duidelijke informatie met ondersteunend beeldmateriaal.
Voor elke cursist bieden wij een passende oplossing.