Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Roosendaal

Ontvang een advies op maat bij de ANWB

Een proefles autorijden is een uitstekende manier om de ANWB Rijschool te proberen. Na deze les weet je precies waar je aan toe bent. Je ontvangt een helder advies, je weet hoeveel lessen je nodig hebt en welk lespakket goed bij jou aansluit. 

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Lesadvies op jou afgestemd

In 1,5 uur tijd leer jij de rijcoach kennen, rijd je 60 minuten rond in de lesauto om je voertuigcontrole en verkeersinzicht te testen en ontvang je een evaluatie. De rijcoach kan je daarna vertellen hoeveel lessen er nodig zijn en welk lespakket er goed bij jou past. Kies daarom voor een proefles autorijden in Roosendaal bij de ANWB Rijschool.

Begint het al te kriebelen? Je kunt bij ons beginnen bij een leeftijd vanaf 16,5 jaar. Schrijf je daarom in en start met de proefles autorijden bij onze rijschool!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan