Een proefles autorijden in Roosendaal

Ontvang een advies op maat bij de ANWB

Een proefles autorijden is een uitstekende manier om de ANWB Rijschool te proberen. Na deze les weet je precies waar je aan toe bent. Je ontvangt een helder advies, je weet hoeveel lessen je nodig hebt en welk lespakket goed bij jou aansluit. 

Je kunt voor jezelf alvast globaal uitrekenen hoeveel lessen er nodig zijn voor het behalen van je rijbewijs met behulp van de onderstaande tabel:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Lesadvies op jou afgestemd

In 1,5 uur tijd leer jij de rijcoach kennen, rijd je 60 minuten rond in de lesauto om je voertuigcontrole en verkeersinzicht te testen en ontvang je een evaluatie. De rijcoach kan je daarna vertellen hoeveel lessen er nodig zijn en welk lespakket er goed bij jou past. Kies daarom voor een proefles autorijden in Roosendaal bij de ANWB Rijschool.

Begint het al te kriebelen? Je kunt bij ons beginnen bij een leeftijd vanaf 16,5 jaar. Schrijf je daarom in en start met de proefles autorijden bij onze rijschool!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan