Hulp bij je theorie in Hoofddorp

Je theorie examen B oefenen bij de ANWB

Wij zorgen ervoor dat je snel en makkelijk je theorie kunt halen! Dit is mogelijk door je theorie examen voor de auto te oefenen met de Trefzeker Theorie producten. Je kunt kiezen om je auto theorie alleen te oefenen met een hardcopy boek, maar wij bieden ook een complete online omgeving voor het leren en oefenen voor je theorie examen B.

Hoe wil jij leren? De Trefzeker Theorie producten:

 

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

De Trefzeker Theorie bestaat onder andere uit het traditionele hardcopy theorieboek met duidelijk beeldmateriaal en oefenvragen. Daarnaast bieden wij ook een online examentraining met filmpjes en 3D-animaties. Hier kun je bovendien 10 up-to-date oefenexamens onbeperkt maken. De uitgebreide foutenanalyse zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan moet werken, van verkeersborden oefenen tot het leren van specifieke verkeersregels. Je kunt binnen de Trefzeker Theorie kiezen voor het hardcopy boek, toegang tot de online leeromgeving of je kunt profiteren van het complete Trefzeker Theorie pakket. Voor ieder niveau en voor ieder budget hebben wij de juiste training!

Klassikale theoriecursus in Hoofddorp

Naast de Trefzeker Theorie producten kun je bij ons ook terecht voor een klassikale theoriecursus voor het oefenen van het theorie-examen voor de auto. Deze bieden wij één keer per maand aan. Schrijf je hiervoor in aan de balie van onze rijschool.

De ANWB zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid bent op je theorie examen!