Rijlessen in Hoofddorp

Leer autorijden bij de ANWB

Als jij het autorijden goed onder de knie wilt krijgen, dan is auto rijles bij de ANWB een hele goede optie. Bij de ANWB kun je de rijlessen in Hoofddorp op jouw eigen manier volgen. Of je nu kiest voor een opleiding van 10 dagen of liever in je eigen tempo lest, je bent altijd verzekerd van kwaliteit. Kom daarom gerust bij ons langs voor het maken van een afspraak.

De allereerste autorijles

De eerste les die je hebt noemen wij de proefles. Je komt er tijdens deze les achter hoe het met jouw kennis staat en of je het voertuig goed onder controle kunt houden. De rijcoach maakt een inschatting van het aantal rijlessen en geeft je een advies over welk lespakket voor jou het meest geschikt is.

Misschien wil je nu al graag weten hoeveel lessen jij nodig hebt? Je kunt hiervan een inschatting maken via de tabel die hieronder staat: 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Doelgericht op pad

Met een rijcoach van de ANWB stel je elke les doelen op die je gaat proberen te halen. Je krijgt daarnaast ook een stukje huiswerk mee voor elke volgende rijles. Het praktijkinstructieboek zorgt ervoor dat je kennis en praktijk uitstekend met elkaar kunt combineren. Vanzelfsprekend kun je de rijcoach altijd om hulp of feedback vragen wanneer je iets niet helemaal begrijpt.

De lesinhoud

Als je snel je rijbewijs wilt halen, is het aan te raden om rijlessen te nemen van 2 uur. Wil je het rustiger aandoen, dan kun je ook kiezen voor lessen van 1 uur. Je bezoekt met de les auto interessante locaties op in Hoofddorp en omgeving zodat je alles situaties goed kunt oefenen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid het komende rijexamen instapt. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan

Lees hieronder eerdere ervaringen van andere cursisten:

Johan, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik was altijd een beetje bang om in de lesauto te stappen, maar de rijinstructeur van de ANWB stelde me helemaal op mijn gemak. Stukje bij beetje wist ik mijn angst te overwinnen en slaagde ik uiteindelijk met vlag en wimpel voor mijn rijbewijs!"