Haal je aanhangerrijbewijs in Hoofddorp

In één dag je rijbewijs E achter B halen

Als je met een aanhangwagen de weg op wilt gaan, krijg je te maken met een aantal voorwaarden. Bij een aanhangwagen zwaarder dan 750 kilo is een BE rijbewijs nodig. Dat geldt ook als jouw auto en aanhangwagen samen zwaarder wegen dan 3500 kilo. Gelukkig kun jij bij de ANWB in Hoofddorp terecht voor het rijbewijs E achter B. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen die willen leren voor het aanhanger rijbewijs.

In de ochtend rijles nemen voor het rijden met een aanhanger en in de middag examen afleggen voor het aanhanger rijbewijs? Het kan bij de ANWB Rijschool in Hoofddorp. Kies een datum wanneer jij in actie wilt komen voor het E achter B rijbewijs en geef deze aan ons door.

Het is prettig om te weten dat je altijd op ons kunt rekenen. Dit is op te maken uit onze voordelen:

  • De invloed die jij kunt uitoefenen op het lestempo
  • Helderheid over de kosten
  • Hoog slagingspercentage: 86% - 90%

De kosten voor het halen van het E achter B

Een kennismakingsles is altijd waardevol om je huidige kwaliteiten in te schatten en aan te raden als je twijfelt over je niveau. Kom jij in aanmerking voor de eendaagse opleiding of is een lespakket op maat een beter alternatief voor jou? De kosten van de onderdelen voor het halen van het BE rijbewijs halen tref je hieronder. 

  • Kosten proefles/intest: € 72,-
  • Kosten eendaagse opleiding inclusief praktijkexamen: € 561,-

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan