Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je brommer- of scooter rijbewijs in Groningen

Op jouw manier je rijbewijs halen

Wil jij graag op je brommer naar je school, vrienden of werk? Dan is het scooter rijbewijs verplicht. Bij ons kun je zowel je scooter theorie halen als de praktijklessen volgen. Gemiddeld heb je zo’n 4 praktijklessen nodig om het rijexamen te kunnen afleggen. Vanaf 15,5 jaar kun je theorie-examen doen. Bij een leeftijd vanaf 16 jaar kun je ook daadwerkelijk praktijklessen komen volgen bij de ANWB in Haarlem.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij het adres zijn voor het halen van het scooterrijbewijs. Daarom hebben wij onze voordelen op een rijtje gezet:

  • Hoog slagingspercentage
  • Eendaagse opleiding mogelijk
  • Voordelig totaalpakket voor je brommerrijbewijs
  • Praktische theorietraining

Nu de praktijk nog!

Praktijklessen kun je bij ons volgen na het behalen van het AM theoriecertificaat. Je mag rekenen op onze steun en begeleiding zodat jij je geen betere voorbereiding kunt wensen voor je komende examen voor het brommer rijbewijs!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het halen van je scooter of brommer rijbewijs zijn per persoon verschillend en afhankelijk van het aantal lessen. Hoeveel je er nodig hebt is afhankelijk van hoe snel je leert, maar reken op ongeveer 4 lessen. Hieronder kun je alvast de kosten per onderdeel bekijken.

Losse rijles brommer/scooter€ 58,-
Dagopleiding inclusief praktijkexamen € 446,-

Tarieven theorie en praktijkexamen

Praktijkexamen€ 232,-
Theorie-examen€ 62,-
Theorieboek + online oefenexamens€ 34,50

Het theorieboek inclusief online oefenexamens voor rijbewijs AM is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.