Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Het aanhangerrijbewijs in Bergen op Zoom

Binnen één dag je BE rijbewijs halen

Wil jij jouw aanhanger rijbewijs halen bij een rijschool met een uitstekend slagingspercentage van 90%? Kom dan naar de ANWB rijschool in Bergen op Zoom! Hier kan je kiezen uit losse lessen, een cursuspakket of een eendaagse opleiding.

Wanneer heb je een BE rijbewijs nodig?

Als je auto en aanhanger samen 3.500 kg of meer wegen en de aanhanger weegt meer dan 750 kg, dan dien je je BE rijbewijs te halen. Het aanhanger rijbewijs haal je in Bergen op Zoom bij de ANWB Rijschool. Wij bieden de ideale lesmethode om het rijbewijs E achter B te halen.

Als je het praktijkexamen wilt afleggen voor het E achter B rijbewijs, houd dan altijd rekening met een wachttijd bij het CBR.

Wat zijn de kosten van het BE rijbewijs?

De kosten voor het aanhanger rijbewijs zijn inclusief de lessen en het praktijkexamen. Je hebt geen theorie nodig voor dit rijbewijs.

Wil je weten waar je momenteel staat of heb je nog geen ervaring met het rijden met een aanhanger? Volg dan een proefles bij de ANWB. Als de eendaagse opleiding te lastig is, kunnen we altijd een pakket voor je samenstellen. Je aanhanger rijbewijs haal je daarom probleemloos bij de ANWB in Bergen op Zoom.

Proefles (60 min)€ 59,-
Losse les€ 59,-

Dagopleiding (5 lessen + praktijkexamen)

€600,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.

Vraag een proefles voor aanhanger aan