Nieuwsoverzicht

Zoeken

8 nieuwsberichten

 1. Deelvervoer wordt groot in de toekomst

  9 mei 2022

  Een mobiliteitskaart geeft ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig van deelvervoer gebruik te maken.

 2. Slimme mobiliteit is nodig

  1 mei 2022

  Mobiliteit wordt flexibeler. Het wordt drukker in de stad en op de wegen. Wat doet de ANWB op het gebied van flexibele mobiliteit voor ondernemers?

 3. Zakelijk rijden: dit zijn de kosten

  19 mei 2021

  Als ondernemer wil je mobiel zijn. Je kunt een auto of busje nodig hebben om naar werk te rijden of om klanten te bezoeken. Dit zijn de kosten waar je als ondernemer rekening mee moet houden.

 4. Innoveren met data

  6 mei 2021

  Dankzij data reizen we efficiënter en worden auto’s slimmer. Zo gaan in de nabije toekomst auto’s onderling met elkaar communiceren.

 5. De toekomst van MaaS

  6 mei 2021

  MaaS, Mobility as a Service, zou zo maar eens de oplossing kunnen zijn om slimmer te reizen. We gingen in gesprek met vier mobiliteitsexperts over MaaS.

 6. Mobiliteitskaart: eenvoudig zakelijk reizen

  26 mei 2020

  Een gesprek met Jeroen Kok, over de ontwikkelingen van de mobiliteitskaart, samenwerkingsverbanden en nieuwe diensten van de ANWB voor de zakelijke markt.

 7. Hoe zit het met ritregistratie?

  4 mei 2020

  Veel zakelijke rijders houden hun privékilometers bij om bijtelling te voorkomen. Wij geven je tips hoe je dat het beste kunt doen.

 8. “Voertuighulpverlening wordt steeds digitaler” | ANWB Zakelijk

  23 mei 2019

  Kwam de ANWB Wegenwacht vroeger pas in actie bij een pechgeval, in de nabije toekomst kunnen door het analyseren van data uit auto’s op voorhand waarschijnlijk veel pechgevallen worden voorkomen. Dit stelt wel nieuwe eisen aan de backoffice.