Groot Zakelijk

Groot Zakelijk

Mobiliteitsdiensten op maat voor de grootzakelijke markt. Benieuwd wat ANWB Zakelijk voor jouw bedrijf kan betekenen?

Meer informatie

Groot Zakelijk

Zorgeloos onderweg

Grootzakelijke klanten helpen we met een breed aanbod mobiliteitsdiensten op maat. Als autofabrikant, importeur, leasemaatschappij, fleetowner, verzekeraar of verhuurbedrijf wil je dat je klanten zorgeloos onderweg kunnen zijn.

Je wilt tevreden klanten, ook als zij hun reis onverwachts niet kunnen vervolgen. We leveren hulpverlening in de breedste zin van het woord. Bij pech langs de weg zowel in binnen- als buitenland, maar ook bij problemen door ziekte of een ongeval. Met ruim 900 wegenwachten en een ervaren alarmcentrale levert ANWB Zakelijk de beste hulp dichtbij, ook voor elektrische auto's.

Mobiliteitsdiensten op maat

ANWB Zakelijk biedt mobiliteitsdiensten exclusief voor bedrijven in de automotive branche. Je hebt bij ons de keuze uit een breed aanbod mobiliteitsdiensten die wij op maat kunnen aanbieden.

Bij de ANWB werken we continu aan initiatieven ter verbetering en verbreding van onze dienstverlening voor jou en je berijders. Samen met onze klanten ontwikkelen we veelzijdige mobiliteits- of loyaliteitsprogramma’s met als doel tevreden berijders die zorgeloos onderweg zijn.

Personenhulpverlening

Voor zorg- en reisverzekeraars bieden wij personenhulpverlening. Jouw verzekerden – waar ook ter wereld – helpen wij bij calamiteiten. Of dit nu medische hulp ter plaatse is of repatriëring: ons team begeleid jouw verzekerden in een crisissituatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ANWB Zakelijk je kan bieden? En hoe je jouw klanten en berijders zorgeloos onderweg kunt laten gaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Producten en diensten voor jou

Pechhulpverlening

Pechhulpverlening

Je kunt bij ANWB Zakelijk terecht voor pechhulp op maat. Wij zorgen dat jouw berijders snel weer op weg kunnen bij pech.

Internationale pechhulpverlening

Internationale pechhulpverlening

Rijd je berijder veel in het buitenland? Wij bieden hulpverlening in heel Europa, dankzij ons internationale netwerk.

Personenhulpverlening

Personenhulpverlening

24 uur per dag, waar ook ter wereld bieden wij personenhulp verlening. Wij dragen hiermee bij aan je klanttevredenheid. 

Meer over onze dienstverlening voor de Grootzakelijke markt

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Wij bieden onze pechhulpverlening ook aan voor elektrische auto’s. Denk aan elektrische storingen en lege accu’s. Wij zijn gecertificeerd om elektrische voertuigen weer snel op weg te helpen. 

Samen innoveren

Samen innoveren

ANWB Zakelijk helpt haar klanten in een veranderende markt door samen met hen nieuwe initiatieven ter verbetering en verbreding van de dienstverlening te ontwikkelen.

Connected services

Connected services

Naast de traditionele hulpverlening speciaal voor autofabrikanten en importeurs bieden we ook oplossingen voor connected services als eCall, bCall en iCall.