ANWB Zakelijk

ANWB Zakelijk

Mobiliteitsdiensten op maat voor de grootzakelijke markt. Benieuwd wat ANWB Zakelijk voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bekijk het aanbod

Groot Zakelijk

Zorgeloos onderweg

Als autofabrikant, importeur, leasemaatschappij, fleetowner, verzekeraar of verhuurbedrijf is je doel om ervoor te zorgen dat je klanten zorgeloos onderweg zijn. Je wilt tevreden klanten, ook als zij hun reis onverwachts niet kunnen vervolgen. Bij ANWB Zakelijk bieden we de helpende hand op deze momenten. We leveren hulpverlening in de breedste zin.

Bij pech langs de weg zowel in binnen- als buitenland, maar ook aan mensen die in het buitenland in de problemen zijn geraakt door ziekte of een ongeval. Met ruim 900 Wegenwachten en een ervaren alarmcentrale levert ANWB Zakelijk de beste hulp dichtbij en doen wij er alles aan om klanten weer snel op weg te helpen.

ANWB Zakelijk biedt mobiliteitsdiensten exclusief voor bedrijven in de automotive branche. Onze grootzakelijk klanten hebben bij ANWB de keuze uit een breed aanbod mobiliteitsdiensten op maat. Mocht een klant hulp nodig hebben dan zorgt ANWB Zakelijk ervoor dat de hulpverlening geheel volgens de afgesproken voorwaarden van jouw bedrijf worden uitgevoerd.

Bij ANWB werken we continu aan initiatieven ter verbetering en verbreding van onze dienstverlening voor jou en je klanten. Samen met onze klanten ontwikkelen we veelzijdige mobiliteits- of loyaliteitsprogramma’s met als doel tevreden berijders die zorgeloos onderweg zijn.

Producten en diensten voor grootzakelijke markt

Pechhulpverlening

Pechhulpverlening

Bij ANWB Zakelijk kun je terecht voor pechhulp op maat. Hulpverlening is de kern van onze organisatie en wij zijn erop gericht om berijders snel te voorzien van de beste hulp bij pech.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

ANWB Zakelijk biedt haar dienstverlening ook aan voor elektrische voertuigen. Zo bieden wij de automotive branche en haar toeleveranciers hulp bij pech met elektrische auto’s.

Connected services

Connected services

Naast de traditionele hulpverlening speciaal voor autofabrikanten en importeurs bieden we ook oplossingen voor connected services als eCall, bCall en iCall.

Internationale pechhulpverlening

Internationale pechhulpverlening

Bedrijven in de automotive branche kunnen bij ons terecht voor hulpverlening op maat in heel Europa, dankzij ons internationaal dekkend netwerk.

Samen innoveren

Samen innoveren

ANWB Zakelijk helpt haar klanten in een veranderende markt door samen met hen nieuwe initiatieven ter verbetering en verbreding van de dienstverlening te ontwikkelen.

Contact en service

Contact en service

Wil je weten meer weten over hoe ANWB Zakelijk kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Nieuws en tips

De Youngtimer regeling: een fiscaal voordelige auto van de zaak

De Youngtimer regeling

Ondernemers die in een auto van 15 jaar of ouder rijden, kunnen gebruik maken van een gunstige bijtellingsregeling.

Hoe zit het met ritregistratie?

Hoe zit het met ritregistratie?

Veel zakelijke rijders houden hun privékilometers bij om bijtelling te voorkomen. Wij geven je tips hoe je dat het beste kunt doen.