Wegenwacht upgraden

2. Communiceer altijd naar de klant:

Dit gesprek wordt opgenomen met als doel het vastleggen van klantgegevens die nodig zijn voor het accepteren van de betaling van de hulpverlening. 

Het ANWB lidmaatschap en het wegenwacht Pakket dat u nu afsluit loopt 1 jaar en wordt hierna automatisch verlengd. 

Na het eerste jaar kunt u onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer maandelijks opzeggen of een productwijziging doorgeven.

Na de eerste 2 werkdagen is er recht op vervangend vervoer bij een nieuw incident.

3. Klap de juiste situatie uit en lees de inhoud voor:

U heeft momenteel Wegenwacht Nederland - Instap. Uw nieuwe pakket wordt Wegenwacht Nederland Standaard. U betaalt €101,50 voor Wegenwacht Nederland Standaard en €50,- voor directe pechhulp. Dat is €151,50 in totaal.

U heeft momenteel Wegenwacht Europa Instap. Uw nieuwe pakket wordt Wegenwacht Europa Standaard. U betaalt €155,- voor Wegenwacht Europa Standaard en €50,- voor directe pechhulp. Dat is €205,- in totaal.

U heeft momenteel Wegenwacht Europa Plus - Instap. Uw nieuwe pakket wordt Wegenwacht Europa Plus - Standaard. U betaalt €187,- voor Wegenwacht Europa Plus - Standaard en €50,- voor directe pechhulp. Dat is €237,- in totaal.

U heeft momenteel ANWB lidmaatschap zonder pechhulp. Dit wordt omgezet naar Wegenwacht Nederland Standaard.  U betaalt €101,50 voor Wegenwacht Nederland Standaard en €85,- voor directe pechhulp. Dat is in totaal €186,50.

Klant heeft Partnerpas. Het door u reeds betaalde lidmaatschapsbedrag van €15,50  zal op de factuur worden verrekend. *

U heeft momenteel een Partnerpas die alleen recht geeft op pechhulp in de gezinsauto. Deze wordt omgezet naar Wegenwacht Nederland Standaard met partnervoordeel.  U betaalt €65,- voor Wegenwacht Nederland Standaard en €85,- voor directe pechhulp. Dat is in totaal €150,-.

U heeft momenteel het ANWB-Partnerlidmaatschap dat alleen recht geeft op pechhulp in de gezinsauto. Dit wordt omgezet naar Wegenwacht Nederland Standaard.  U betaalt €65,- voor Wegenwacht Nederland Standaard en €85,- voor directe pechhulp. Dat is in totaal €150,-.

U heeft momenteel Wegenwacht Europa met Vervangend Vervoer Service Europa. Uw nieuwe pakket wordt Wegenwacht Europa Standaard. U betaalt €155,- voor Wegenwacht Europa Standaard en €50,- voor directe pechhulp. Dat is in totaal €205,-.

U heeft momenteel een Jongerenpas die alleen recht geeft op pechhulp in het gezinsvoertuig. Deze wordt omgezet naar Wegenwacht Nederland Standaard met jongerenvoordeel.  U betaalt € 53,- voor Wegenwacht Nederland Standaard en € 90,- voor directe pechhulp. Dat is in totaal € 143,-.

U heeft momenteel Aanvullende Service Mobiliteitsgarantie. Uw nieuwe pakket wordt Wegenwacht Nederland Standaard. U betaalt €101,50 voor Wegenwacht Nederland Standaard en €50,- voor directe pechhulp. Dat is in totaal €151,50.

* Bij Jongerenvoordeel en Partnervoordeel wordt achteraf de korting berekend en is inzichtelijk op de eerste factuur.