Nieuw: voorkom autopech met Smart Driver
2,50 p/mnd

Nieuw: voorkom autopech met Smart Driver

  • Voorkom onverwachte reparaties
  • Bij een ongeluk vanzelf contact met ANWB
  • Wegenwacht-autocheck aan huis
Meer informatie

Voorkom autopech met Smart Driver

Als je een klein probleempje op tijd opmerkt, kun je grote pech voorkomen

Je auto heeft je iets te vertellen. Met Smart Driver vertelt jouw auto in klare taal wanneer hij aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat hij graag naar de garage wil of omdat er geen fut meer in de accu zit. Zo voorkom je onnodige pech en onverwachte reparaties. En kom je toch stil te staan, dan weet de Wegenwacht al wat het probleem is voordat hij in zijn bus stapt.

Is jouw auto geschikt?

Voer je kenteken in en doe de check

Smart Driver: pech en problemen voor zijn

Bij de Wegenwacht hebben we veel ervaring met het verhelpen van autopech. Maar nu kunnen we pech en andere problemen ook voor zijn. De ANWB heeft een techniek ontwikkeld die onze ervaring en expertise combineert met de technologie in jouw auto! Door simpel een connector in je auto te steken kunnen wij deze informatie uitlezen. Zo kunnen we veel problemen zien aankomen, zoals een accu die achteruit gaat en of er een reparatie nodig is. Bij storingen kunnen we je bovendien vertellen wat je moet doen. En mocht je onverhoopt bij een ongeluk betrokken raken, dan weten wij dat meteen en kunnen we direct hulp bieden. 

Bestel

ANWB Smart Driver is een nieuw product, aanvullend op je Wegenwacht pakket. Nog geen Wegenwacht? Klik hier.

Veelgestelde vragen

Smart Driver werkt via een connector die je eenvoudig in je auto klikt en waardoor je, via de Smart Driver-app, altijd inzicht hebt in de technische staat van je auto. Daarnaast krijg je meldingen als je eventueel iets moet doen om pech en onnodig stilstaan te voorkomen. En ook als je auto toe is aan onderhoud of als er een reparatie nodig is. Verder geeft Smart Driver alerts, tips en advies voor werkzaamheden die je zelf kunt doen, zoals olie en koelvloeistof bijvullen en banden op de juiste spanning brengen.

Smart Driver leest technische gegevens uit. Onder meer over de werking van de accu, het roetfilter, de brandstofinjectie en de ontsteking. Met die gegevens kan Smart Driver storingen voorspellen.

Als Smart Driver een storing signaleert krijg je meteen een korte uitleg van het probleem en suggesties voor vervolgacties van onze experts. Zo kun je onverwachte reparaties voorkomen.

De autocheck is onderdeel van ANWB Smart Driver. De Wegenwacht komt eenmalig langs wanneer het jou uitkomt en inspecteert je auto op 15 punten, waaronder accu, oliepeil, rem- en koelvloeistof, ruitenwissers en banden. De resultaten van de check en suggesties voor vervolgacties verschijnen in de app.

Je ontvangt een uitnodiging via de app om een afspraak te maken. Je kunt je auto op basis van beschikbaarheid op een door jouw gewenste dag laten checken. Gewoon bij je thuis voor de deur.

Bij een ongeluk krijg je vanzelf contact met ANWB.

Smart Driver neemt meteen contact met je op als je bij een aanrijding bent betrokken. Lukt dat niet, dan schakelt Smart Driver de hulpdiensten in.

Voer je kenteken in de Smart Driver Kentekencheck en je ziet of jouw auto geschikt is. Is je auto niet geschikt, dan kan het zijn dat dat binnenkort wel het geval zal zijn. Ook die informatie vind je in de kentekencheck

Auto's van voor 2004 zijn niet geschikt.

ANWB Smart Driver werkt op telefoons met Android versie 7 en hoger en iOS versie 13 en hoger

Ja, en je hebt een Wegenwachtpakket nodig om ANWB Smart Driver te kunnen bestellen. Smart Driver is een uitbreidingsoptie bij een Wegenwacht-pakket.

Heb je nog geen Wegenwacht en wil je graag Wegenwacht met Smart Driver bestellen? Dat kan!

Bestel hier Smart Driver met Wegenwacht

Liever Smart Driver met een ander pakket? Neem dan contact ons op via 088 269 22 22

De voorwaarden kun je hier vinden.

Bestel Smart Driver

2,50 p/mnd

Smart Driver

2,50 per maand

Als je pech voor wilt zijn

  • Meteen advies bij storingsmeldingen
  • Preventieve melding zwakkere accu
  • Voorkom onverwachte reparaties
  • Bij een ongeluk vanzelf contact met ANWB
  • Wegenwacht-autocheck aan huis