Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Download gratis

Zorgeloos onderweg met de Smart Driver app

  • Meer kennis en controle over je auto in één handige app
  • Houdt de conditie van je auto in de gaten
  • Waarschuwt voor onverwachte problemen
Download nu 

Smart Driver app

Houdt met de Smart Driver app de conditie van je auto in de gaten. Ontvang een seintje als er onderhoudt aan zit te komen of als er technische problemen worden gesignaleerd. Ook heb je al je autogegevens binnen handbereik en ontvang je periodieke tips en advies. Zo worden onverwachte reparaties voorkomen en de kans op onnodig stil staan verkleint.

 

Zorgeloos onderweg met de Smart Driver app

 

Veiliger onderweg

Dankzij Smart Driver's constante autocheck, onderhoudsadvies en storingsmeldingen weet je altijd wat er speelt. Nog vóórdat jouw auto dat doet! Zo weet je dat je veilig de weg op kunt zonder kans op onnodige pech.

 

Alles onder controle

Goed onderhoud maakt de kans op onverwachte autokosten en pech kleiner. Met Smart Driver krijgt je uitgebreid onderhoudsadvies en inzicht in de conditie van jouw auto. Zo heb je de controle om jouw auto in topconditie te houden.

 

De beste pechhulp altijd dichtbij

Onnodige pech kunnen we dankzij Smart Driver voorkomen. Helaas is er pech, zoals een lekke band, dat iedereen kan overkomen. Met een druk op de knop staat een van onze 900 Wegenwachten voor jou klaar.

Alle functies van de Smart Driver app op een rij

Nieuw!

Online onderhoudsboekje

Bekijk aankomend onderhoud met prijsinschatting, krijg inzicht in werkzaamheden en vervangen onderdelen, en sla uitgevoerd onderhoud op voor overzicht. Vind alles terug in je autodossier op de 'mijn auto' tab.

Inzicht in je accuspanning

Deze functie geeft je real-time informatie over de accuspanning. Je ontvangt direct een seintje wanneer de accu leegloopt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en voorkom je pech onderweg. 

Alle autogegevens binnen handbereik

Met Smart Driver het je altijd direct toegang tot essentiële informatie over je auto, zoals APK vervaldata & historie, bandenspanning, welk type motorolie, trekgewicht en energielabel.

Advies bij storingsmeldingen

Smart Driver stuurt direct een app-melding als er een storing wordt gedetecteerd of een waarschuwingslampje oplicht. In de app ontvang je een beknopte uitleg van het probleem en handige suggesties voor vervolgacties. 

Periodieke tips en advies

Ook ontvang je herinneringen voor periodiek onderhoud en voor controles die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren (oliepeil, bandenspanning). Hierbij helpt Smart Driver jou met heldere instructievideo's en tips. 

In-app pechmelding en volg de Wegenwacht

Gebruik de app voor een snelle pechmelding. Dankzij Smart Driver weet de Wegenwacht waar in de auto een storing zit en wat het probleem is. Ook weten ze door de app je precieze locatie, zo is hulp snel ter plaatse.

Weet de locatie van je auto

Met deze handige funcite houdt je je auto altijd binnen handbereik, waar je ook parkeert. Nooit meer zoeken op drukke parkeerplaatsen of in stadscentra, want deze slimme feature zorgt ervoor dat je de exacte locatie van je auto kunt terugvinden. 

Uitleg dashboard lampjes

In de Smart Driver app krijg inzicht in de betekenis van elk lampje, van motorproblemen tot bandenspanning. Met deze handige functie blijf je altijd geïnformeerd en weet je precies hoe te handelen bij een melding.

Crash-assistentie

Bovendien neemt Smart Driver, via crash-assistentie meteen contact met jou op als je bij een aanrijding bent betrokken. Bereiken we je niet, dan schakelt Smart Driver de hulpdiensten in.