Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
2,75per maand

Voorkom onnodige pech met Smart Driver

  • Meer kennis en controle over je auto in één handige app
  • Functies zoals crash-assistentie en smart parkeren
  • De beste pechhulp altijd dichtbij
Meer informatie 

Monitor continu vitale delen van je auto​

Zorgeloos en veilig op weg​

Smart Driver is de ideale aanvulling op je Wegenwacht-pakket. Verbind je auto via een connector met je telefoon en houd zo de conditie van je auto in de gaten. Heel eenvoudig en makkelijk. Als er onderhoud aan zit te komen of als er technische problemen worden gesignaleerd krijg je een seintje. Zo houd jij je auto in topconditie. En bij onverwachte pech staan 900 Wegenwachten klaar om je weer op weg te helpen.

Meer inzicht in je auto

Met Smart Driver hoef je geen monteur te zijn om je auto te begrijpen.

ANWB Smart Driver werkt op telefoons met Android versie 7 en hoger en iOS versie 15 en hoger.

Is jouw auto geschikt?

Voer je kenteken in en doe de check

Belangrijk om te weten: Momenteel is Smart Driver nog niet geschikt voor elektrische en hybride voertuigen. Wil je wel graag gebruik kunnen maken van deze handige functies? Bekijk dan Connected Rijden.

 
 

Veiliger onderweg

Dankzij Smart Driver's constante autocheck, onderhoudsadvies en storingsmeldingen weet je altijd wat er speelt. Nog vóórdat jouw auto dat doet! Zo weet je dat je veilig de weg op kunt zonder kans op onnodige pech.

 

Alles onder controle

Goed onderhoud maakt de kans op onverwachte autokosten en pech kleiner. Met Smart Driver krijgt je uitgebreid onderhoudsadvies en inzicht in de conditie van jouw auto. Zo heb je de controle om jouw auto in topconditie te houden.

 

De beste pechhulp altijd dichtbij

Onnodige pech kunnen we dankzij Smart Driver voorkomen. Helaas is er pech, zoals een lekke band, dat iedereen kan overkomen. Met een druk op de knop staat een van onze 900 Wegenwachten voor jou klaar.

Wil je meer weten?