Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Meer dan pechhulp voor je auto

Je kunt ons ook bellen voor pech met je elektrische auto, motor, scooter en zelfs fiets!

Dat je geholpen wordt bij pech met je auto is natuurlijk de belangrijkste reden om lid te zijn van de Wegenwacht. Maar wist je dat onze Wegenwachten je ook kunnen helpen als je met een elektrische auto, op een motor of zelfs gewoon met je (elektrische) fiets stil komt te staan?

Elektrische auto

Ze zijn al heel wat jaren niet meer weg te denken uit het verkeersbeeld: elektrische auto's. En uiteraard zijn onze ruim Wegenwachten ook uitgerust met kennis en tools om bestuurders van elektrische auto's weer op weg te helpen! Er zijn zelfs speciale Wegenwacht auto's die beschikking hebben over een mobiele acculader. Die zorgt ervoor dat een lege accu in een kwartiertje genoeg is bijgeladen om naar de volgende oplaadpaal te rijden. Dus ook met een elektrische auto ben je bij ons van de beste hulp onderweg.

Pechhulp voor elektrische auto's

Motor

Ben je als Wegenwacht lid de trotse bezitter van een motor, dan profiteer je van dezelfde voordelen die ook gelden voor de auto. Onze Wegenwachten staan dag en nacht voor je klaar om je bij pech met de motor weer op weg te helpen. Met een Europa Wegenwacht pakket kun je daarmee terecht bij onze buitenlandse partners. Ga je de mooiste plekjes van Europa verkennen op de motor, zorg dan dat je een Wegenwacht Europa pakket hebt!

Hulp bij pech met andere voertuigen

Ook met andere voertuigen zoals scooters, brommers en campers kun je rekenen op de professionele steun van de Wegenwacht bij pech. Je moet hiervoor wel een ander pakket of een aanvulling op je pakket aanvragen. We leggen je hieronder kort uit wat je nodig hebt.

Scooter of brommer

Met de Wegenwacht Bromfiets service ben je door heel Nederland én België dag en nacht verzekert van pechhulp. Als de pech niet direct op te lossen is, brengt de Wegenwacht je naar je bestemming of reparateur. En heb een keertje pech met je fiets, dan ben je met dit pakket ook verzekerd van hulp. Wel zo prettig.

Wegenwacht Bromfiets

Fiets

Ben je een fanatieke (elektrische) fietser? En trap jij aardig wat kilometers weg over het fietspad om dagelijks naar school of werk te gaan? Dan is Wegenwacht Fiets service misschien wel iets voor jou. Er is namelijk niets vervelenders dan langs de kant van de weg staan met een lekke band of lege accu. Maar zelfs bij pech voor je deur mag je ons bellen!

Wegenwacht Fiets

Goed voorbereid op vakantie

Op vakantie gaan met eigen auto en caravan of camper is het ultieme gevoel van vrijheid. Elke dag iets nieuws ontdekken of juist naar een vaste, vertrouwde plek. Wat jouw soort vakantie ook is; het is een fijn gevoel om ook in het buitenland op de hulp van de Wegenwacht te kunnen vertrouwen als dat nodig is. Speciaal hiervoor kun je gebruik maken van diverse aanvullende services, zodat je met een gerust hart op reis kunt.

Caravan en aanhangwagen

Bij pech kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met onze alarmcentrale die je te woord staat in het Nederlands. We zorgen ervoor dat er hulp komt om je problemen op te lossen en als dat niet mogelijk blijkt, dan brengen we je caravan of aanhangwagen terug naar Nederland.

Meer over Aanhangwagen Service Buitenland

Camper

Ben je op pad met de camper en kom je stil te staan met pech, dan zorgt de alarmcentrale ervoor dat er een (buitenlandse) Wegenwacht naar je toekomt om je te helpen. Als het probleem niet te verhelpen is, zorgen we er bovendien voor dat je camper weer naar Nederland wordt gebracht. 

Meer over Kampeerauto Service Buitenland