De beste pechhulp altijd dichtbij

De beste pechhulp altijd dichtbij

  • We doen er alles aan om je weer op weg te helpen
  • Met 900 wegenwachten altijd in de buurt
  • We lossen 3000 pechgevallen per dag op

Wegenwacht Service opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer dat je er over denkt om je Wegenwacht Service op te zeggen. Want we zijn er voor jou: onderweg en op je bestemming.  Op elk moment, waar je ook bent. We doen er alles aan om je snel weer op weg te helpen.

Misschien is er iets veranderd in je situatie, of misschien ben je ergens ontevreden over. Hoe dan ook, we willen graag van je horen. Daarom vragen we je contact met ons op te nemen.

Wanneer kan je opzeggen?

Na afloop van de eerste contractperiode kun je je Wegenwacht Service dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Als je in de tussentijd hebt gekozen voor een duurdere Wegenwacht Service, dan wordt de contractperiode verlengd en kun je na afloop van deze verlengde contractperiode opzeggen met 1 maand opzegtermijn. In Mijn ANWB kun je precies zien wat de looptijd is van je Wegenwacht Service en per wanneer je kunt opzeggen.

Wat wil je opzeggen?

Geen Wegenwacht, wel lid blijven

Je kunt je Wegenwacht Service stoppen, maar wel het ANWB-lidmaatschap behouden. Op deze manier blijf je genieten van de ledenvoordelen.

Alles opzeggen

Als je naast je Wegenwacht Service ook je ANWB-lidmaatschap opzegt, heeft dat ook gevolgen voor je andere producten en diensten.

Opzeggen bij overlijden

We willen je zo goed mogelijk helpen, want we begrijpen dat dit een moeilijke periode is. Om het zo makkelijk mogelijk te maken kan je eenvoudig het lidmaatschap opzeggen of overzetten.

Ervaringen van onze leden

Pech in België

Pech in België

"Na goed 300 km stranden we met pech in België. ANWB gebeld, locatie bepaald en na ongeveer een uur komt er een Belgisch depannage bedrijf om ons te helpen."

Pech in Rotterdam

Pech in Rotterdam

"Ik rij met een Volkswagen Lupo uit '99, een lekker bakkie noem ik het, maar al een flinke leeftijd. Er kan zo hier en daar wel eens wat mis zijn met onderdelen."

Voordelen van de ANWB

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Advies en informatie

Advies en informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.