Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pech melden in de Onderweg app

Pech melden en nog véél meer kan voortaan in de Onderweg App.

Download gratis 

Stap over naar de Onderweg app

Navigeren, goedkoper mobiel parkeren, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen en online pech melden. Dit alles kan nu met een app, de vernieuwde ANWB Onderweg app. Deze alles-in-één app biedt ultieme controle als je onderweg bent met de auto, ook wanneer er iets onverwachts gebeurt. Zodat je altijd zorgeloos en met plezier onderweg kunt zijn.

 

Wat vind je in de app?

 

Lidmaatschapsgegevens

Om er zeker van te zijn dat je alle benodigde gegevens altijd bij de hand hebt is het raadzaam om na het downloaden van de app direct in te loggen. Achter de inlog heb je toegang tot je persoons- en lidmaatschapsgegevens en kan je altijd checken op welke pechhulp je recht hebt.

 

Pech melden

In app kan je makkelijk aangeven dat je pech wilt melden. Druk op de button “Pech Melden” en de rest wijst zich vanzelf. Nadat wij je locatie hebben bepaald, je je persoonsgegevens hebt ingevuld / gecontroleerd en jij de reden van de melding hebt aangegeven stuurt de app deze gegevens naar de ANWB Alarmcentrale.

 

Waar is mijn Wegenwacht

Met deze functionaliteit krijg je na het melden van pech een sms met een link naar een mobiele webpagina. Zo kun je volgen wat de status is van je pechmelding en volg je waar de Wegenwacht medewerker zich begeeft. Vijf minuten voor aankomsttijd, is de wegenwacht op een kaartje te volgen.

Zorgeloos onderweg

Dankzij de locatiebepaling van je telefoon weten we precies, als dat nodig is, waar je bent als je geholpen moet worden. De vernieuwde ANWB Onderweg app zorgt ervoor dat je altijd zorgeloos en met plezier onderweg kan zijn.

Download gratis

De ANWB Onderweg app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Technische vereisten: Android 6 en hoger en iOS 14 en hoger.

Onderweg-app in de Google PlayOnderweg-app in de App Store

 

 

Zo meld je pech

  1. Open de app en tik op ‘’Wegenwacht’’ onderaan in de menubalk
  2. Tik op ‘’Meld pech’’
  3. Beantwoord alle vragen
  4. Je exacte locatie wordt bepaald, bevestig deze
  5. Controleer je contactgegevens of vul deze in
  6. Controleer alle gegevens en tik op ‘’Versturen’’

ANWB Onderweg app, meer dan pech melden

Met de ANWB Onderweg app kun je niet alleen pechmelden, maar ook navigeren, de goedkoopste tankstations vinden, laadpalen zoeken en mobiel parkeren. Uiteraard ontvang je ook filemeldingen en snelheidscontroles. Alles voor onderweg in één app.
Meer informatie over de ANWB Onderweg app.