Marktonderzoek

U bent uitgenodigd om deel te nemen aan een marktonderzoek van de ANWB. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit onderzoek en het bureau dat dit voor ons uitvoert.

De ANWB doet regelmatig onderzoek onder haar leden. We zijn continue op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening voor onze leden te verbeteren. Dit keer gaat het onderzoek over de Wegenwacht Service. De resultaten van dit onderzoek gebruiken we om volgend jaar zo helder en duidelijk mogelijk te communiceren over de Wegenwacht Service.

Het onderzoek wordt in opdracht van ons uitgevoerd door Millward Brown, een onafhankelijk onderzoeksbureau uit Amsterdam. Voor meer informatie over Millward Brown kunt u terecht op de website www.millwardbrown.nl.

Millward Brown gaat uiterst zorgvuldig en anoniem met de gegevens van onze leden om. Zij houden zich bij de uitvoering van onderzoeken aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. U bent ervan verzekerd dat uw antwoorden strikt vertrouwelijk en volledig anoniem verwerkt worden.

Uw antwoorden helpen ons om in de toekomst beslissingen te nemen die beter aansluiten bij wat onze leden willen. Wij stellen het bijzonder op prijs als u aan dit onderzoek deelneemt.

Als blijk van waardering maakt u kans op één van de dinerbonnen ter waarde van € 100,- die wij na afloop zullen verloten onder degenen die het onderzoek hebben afgerond. De winnaars van de dinercheque worden op de hoogte gesteld en ontvangen de dinercheque per post.

Het onderzoek bestaat uit twee delen:

  1. U ontvangt eerst een e-mail met een link naar enkele basisvragen en een informatiepakket bestaande uit een brief, folder en antwoordkaart. Deze kunt u op uw gemak lezen.
  2. Binnen enkele dagen ontvangt u een e-mail met een link naar de vragenlijst over het informatiepakket.

Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten. We willen graag benadrukken dat we u in dit onderzoek een situatie voorleggen zoals die volgend jaar zou kunnen plaatsvinden. Deze situatie is dus fictief. U hoeft dus niet de antwoordkaart in het informatiepakket terug te sturen of uw keuze telefonisch of via MijnANWB aan ons door te geven.

In deze periode sturen we de nota’s uit voor uw lidmaatschap op de ANWB met Wegenwacht Service in 2014. Het onderzoek staat hier geheel los van en heeft alleen betrekking op het informatiepakket dat u bekijkt via de link in de e-mail die u van het onderzoeksbureau heeft ontvangen. Uw antwoorden in dit onderzoek hebben geen invloed op uw huidige Wegenwacht Service.

Voor het onderzoek gebruiken we gegevens zoals die in oktober 2013 bij ons bekend waren. Het kan zijn dat u in de tussentijd een wijziging heeft doorgegeven. Deze wijziging hoeft u niet opnieuw aan ons door te geven. Mocht u een nieuwe wijziging willen doorgeven in uw gegevens, dan kunt u dat doen via MijnANWB.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, dan kunt u die mailen naar onderzoek@millwardbrown.nl onder vermelding van 56107126.