Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Nu10%korting

Pechhulp oldtimer

Ook met je oldtimer kun je zorgeloos op weg met Wegenwacht Service. Want wij rekenen niets extra's voor oude auto's.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp voor oldtimers

Ga goed voorbereid op weg met Wegenwacht® van de ANWB. Je betaalt geen extra kosten voor oude auto's. Ook je oldtimer krijgt dus snel hulp onderweg. Zo is de beste pechhulp is altijd dichtbij.

  • Dag en nacht hulp van onze Alarmcentrale
  • De beste hulp altijd dichtbij met 900 wegenwachten 
  • Bij ons betaal je geen voorrij- en sleepkosten
  • Geen prijsverhoging voor oude auto's

Let op: uitgesloten van pechhulp zijn wedstrijden en georganiseerde (prestatie)tochten.

Deskundigheid van de Wegenwacht

De deskundigheid van de Wegenwacht speelt een grote rol bij het bieden van pechhulp voor oldtimers. Oldtimers vereisen vaak specifieke kennis en ervaring vanwege unieke onderdelen die niet langer gebruikelijk zijn in moderne auto's. Wegenwachten beschikken over een brede kennis van oudere auto's. Ze zijn bekwaam in het snel herkennen en oplossen van problemen die zich kunnen voordoen bij oldtimers. Expertise en ervaring van onze Wegenwacht leidt tot creatieve oplossingen en het direct kunnen repareren van pech. Zo kun je als eigenaar van een oldtimer met een gerust gevoel de weg op.

Van Alfa Romeo tot Willys

Van Volkswagen Kevers tot Cadillacs. Veel mensen vinden oldtimers interessant en bijzonder door hun tijdloze charme en unieke karakter. Merken zoals Mercedes-Benz, Porsche, en Ford hebben hun plek in de geschiedenis van de auto-industrie veroverd. Maar ongeacht het merk, vereisen deze oude wagens speciale aandacht en zorg. Problemen zoals carburateurproblemen, ontstekingsproblemen en oververhitting zijn veelvoorkomende zorgen voor eigenaren van oldtimers. Daarnaast kunnen onderdelen slijten door de tijd, wat kan leiden tot onverwachte pech op de weg. Met een Wegenwacht-pakket kunnen de meest voorkomende problemen direct verholpen worden. Waar en wanneer dan ook.