Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Op vakantie? Vergeet je partner niet!

Met de partnerpas verzeker jij ook je partner van de beste pechhulp altijd dichtbij.

Met de auto op vakantie is voor veel Nederlanders een populaire keuze. En mocht je pech krijgen, dan is er altijd de Wegenwacht die jou overal terzijde staat. Maar hoe zit dat met de rest van je gezin?

Stel, je zit lekker op de camping aan een glaasje wijn, en je partner komt uit de caravan met de mededeling dat de Franse kaas op is. Geen nood, even naar de winkel. Je partner stapt in jullie auto, rijdt de camping af en krijgt ergens op een bergweggetje het signaal dat de motor oververhit raakt. Hij (of zij natuurlijk) belt de Wegenwacht. Maar het Wegenwacht Europa pakket staat op jouw naam. En jij zit op de camping met je glaasje wijn. Wat nu?

Voor 2 ijsjes per jaar opgelost

Het zit zo: het Wegenwachtpakket is niet verbonden aan de auto, maar aan jou als persoon. Dat is handig, want zo krijg je hulp in alle auto’s waarin je rijdt. Wil je dat je partner ook kan meeliften op jouw pakket? Dan kun je de Partnerpas afsluiten, voor maar € 12,25 per jaar, de prijs van ongeveer twee ijsjes. Zo heeft je partner recht op dezelfde pechhulp als jij, mits hij of zij in dezelfde auto rijdt als jij, dus op 1 kenteken. Dan kunnen jullie allebei overal en altijd, dus ook op dat bergweggetje in Zuid-Frankrijk, de Wegenwacht bellen.

Met 2 auto's op vakantie? Of rijdt je partner sowieso door het jaar heen in 2 of meer verschillende auto's? Dan kunnen jullie het best voor een pakket met Partnervoordeel kiezen. 

Ook voor je kinderen

Heb je volwassen kinderen met een rijbewijs? Dan kun je die ook gemakkelijk gebruik laten maken van jouw Wegenwachtpakket. Voor € 6,25 per jaar worden ook zij geholpen door de Wegenwacht als ze in jouw auto rondrijden. Dat geldt voor kinderen tot en met 25 jaar. Tegen die tijd zijn ze meestal wel klaar om op eigen benen te staan (of in een eigen autootje te rijden).

Hoe regel je dit?

Wil je weten welke pakketvorm het voordeligst is voor jou? Kijk dan even op Wegenwacht voor het gezin.