Het Miljoenste Pechgeval

Deze week was het weer zover: het Miljoenste Pechgeval van het jaar!

Dit moment laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Samen met Radio 10 hebben we het miljoenste pechgeval overvallen en verrast, wat een geluksvogel! Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan onderstaande video.

 

Raar of Niet Waar?!

Een lekke band, kapot licht of een lege accu; dagelijks helpt de Wegenwacht meer dan 3000 pechgevallen weer op weg. En daarmee staat de teller nu al op meer dan een miljoen! Dat is reden voor een leuke winactie.

Een miljoen pechgevallen zijn ook een miljoen verhalen. Sommige zijn klein, sommige bijna ongeloofwaardig. Luister vanaf aanstaande maandag tussen 16:00 en 19:00 uur naar ‘Somertijd’ met Rob van Someren op Radio 10. Tussen maandag 1 en vrijdag 5 november spelen ze het spel "Raar of Niet Waar?!". Daar hoor je elke dag een ander pechverhaal en als luisteraar moet je raden of het écht gebeurd of verzonnen is. Iedere dag geven we een reischeque weg t.w.v. € 500,- euro. Inclusief een jaar gratis Wegenwacht Europa Standaard t.w.v. € 156,- voor een zorgeloos weekendje weg met de auto!

Je kunt meedoen via de Radio 10-app. Meer over het spel en de voorwaarden vind je op de site van Radio 10.

Tips van de Wegenwacht

Onze 900 wegenwachten komen het vaakst lege accu’s, lekke banden en gevallen van verkeerd getankt tegen. Wil je weten welke pechgevallen er nog meer voorkomen en hoe je ze voorkomt? De Wegenwacht heeft tips

Het hoeveelste pechgeval je ook bent, wij doen er alles aan om je snel weer met je eigen auto op weg te helpen. Ook als je niet in de prijzen valt. Nu 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard.

Bekijk de pakketten

Ik heb al Wegenwacht
Check je Wegenwacht pakket