Naar artikel

Meld je aan voor de ANWB Connected Rijden proef

Ben je een Ford of BMW rijder? Dan zijn wij naar op zoek naar jou! Zo kunnen we je beter helpen en ben je sneller weer onderweg!

Meer informatie 

Wat houdt de ANWB connected rijden proef in?

Een connected auto verzamelt data die continue wordt doorgegeven aan de fabrikant. Zo weet je precies wat de conditie is van je auto, de onderhoudshistorie, je rijstijl, brandstofverbruik en nog veel meer. Dit zorgt voor een zorgeloze rijervaring. Met jouw toestemming kan die informatie gedeeld worden met de ANWB. Wij gaan onderzoeken hoe we met die informatie de pechhulp kunnen verbeteren. Zo ben jij sneller weer onderweg! Benieuwd geworden hoe de data van jouw auto de ANWB en jou kan helpen in het geval van pech? Dan nodigen we je graag uit om (kosteloos) mee te doen aan deze proef, die duurt tot uiterlijk 31 december 2023.

Meedoen aan de proef: dit moet je weten

  • De proef wordt gedaan met eigenaren van een moderne (tot ca. 5 jaar oude) Ford of BMW. 
  • Je krijgt een seintje als je auto onderhoud of reparatie nodig heeft.
  • In geval van pech kunnen we op afstand bekijken wat er aan de hand is. Zo ben je snel weer onderweg. 
  • Je kunt op elk moment jouw toestemming intrekken en stoppen met het delen van data. Stopt u voor 31 december 2023? Dan ontvangt u geen tegoedbon.
  • Door deelname helpt je mee om de pechhulp van ANWB te verbeteren. 

Het proces in het kort

  1. Klik op de button om mee te doen aan de proef. Om de data van jouw auto met de ANWB te delen heb je het volgende nodig: Kenteken, ANWB-lidmaatschapsnummer en chassisnummer (VIN).
  2. Gedurende de proef zullen wij jou, via mail, af en toe een vragenlijst sturen, bijvoorbeeld hoe je het proces heeft ervaren om het data delen te activeren. 

Zo makkelijk is het. Meer hoef je niet te doen!

 
 

Veiliger onderweg

Dankzij Smart Driver's constante autocheck, onderhoudsadvies en storingsmeldingen weet je altijd wat er speelt. Nog vóórdat jouw auto dat doet! Zo weet je dat je veilig de weg op kunt zonder kans op onnodige pech.

 

Alles onder controle

Goed onderhoud maakt de kans op onverwachte autokosten en pech kleiner. Met Smart Driver krijgt je uitgebreid onderhoudsadvies en inzicht in de conditie van jouw auto. Zo heb je de controle om jouw auto in topconditie te houden.

 

De beste pechhulp altijd dichtbij

Onnodige pech kunnen we dankzij Smart Driver voorkomen. Helaas is er pech, zoals een lekke band, dat iedereen kan overkomen. Met een druk op de knop staat een van onze 900 Wegenwachten voor jou klaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze proef of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via voertuigdata@anwb.nl. Ook tijdens deelname aan de proef zullen we bereikbaar zijn voor vragen of hulp via telefoon of email.