Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Meld je aan voor de ANWB Connected Rijden proef

Heb jij een Opel, Peugeot, Citroën of DS van maximaal 4 jaar oud? Dan zijn we op zoek naar jou! Zo leren wij je beter te helpen en ben je sneller weer onderweg!

Wat houdt de ANWB connected rijden proef in?

Een connected auto verzamelt voortdurend auto data die naar de fabrikant worden gestuurd. Zo weet je precies je autoconditie, onderhoudshistorie en meer. Met jouw toestemming wordt deze informatie met de ANWB gedeeld om onze pechhulpservice te verbeteren. Daar profiteer jij weer van, want zo ben jij weer sneller onderweg! Wil je weten hoe de data van jouw auto de ANWB en jou kan helpen bij pech? Doe dan (gratis) mee aan deze proef.

De voordelen van deelname

  • Je krijgt een seintje als er iets mis is met je auto.
  • In geval van pech kunnen we op afstand bekijken wat er aan de hand is. Zo ben je snel weer onderweg. 
  • Door deelname help je mee om de pechhulp van ANWB te verbeteren. 

Hoe werkt het?

Rijd jij in een Opel, Peugeot, Citroën of DS van maximaal 4 jaar oud? Meld je dan snel aan.

  1. Klik op de button om mee te doen aan de proef. Om de data van jouw auto met de ANWB te delen heb je het volgende nodig: Kenteken, ANWB-lidmaatschapsnummer en chassisnummer (VIN).
  2. Tijdens de proef ontvang je mogelijk een vragenlijst per e-mail, bijvoorbeeld over jouw ervaring met het activeren van data delen.
  3. De proef duurt 4 maanden. Na deze periode wordt het data delen automatisch gestopt.

Zo makkelijk is het. Meer hoef je niet te doen!

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze proef? Stuur dan een e-mail naar voertuigdata@anwb.nl. Ook tijdens deelname aan de proef zullen we bereikbaar zijn voor vragen of hulp via telefoon of e-mail.