Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Smartphone en tabletdekking

Wil je jouw mobiele telefoon verzekeren? Sluit dan aanvullend op je inboedelverzekering de smartphone- en tabletdekking af. Hiermee ben je goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. Deze dekking geldt zowel voor binnen als buiten de woning. Met deze dekking zijn ook jouw digitale sporthorloges, smartwatches en smartglasses verzekerd.

Wanneer ben je verzekerd?

Vallen, stoten, waterschade of diefstal van je mobiel of tablet is verzekerd met deze dekking. Je bent niet verzekerd voor bijvoorbeeld slijtage van je smartphone/tablet of wanneer je zelf niet zorgvuldig met je spullen bent omgegaan. Denk bijvoorbeeld aan diefstal van je smartphone uit je auto als deze in het zicht lag. Bekijk voor het volledige overzicht van situaties wanneer je bent verzekerd in de polisvoorwaarden.

Wat wordt er vergoed?

Je smartphone of tablet is met deze dekking verzekerd tegen schade door vallen, stoten, water of diefstal. Per gebeurtenis is de maximale vergoeding € 5.000,-. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van hoe oud je mobiele apparatuur is.

Bij een smartphone of tablet jonger dan 12 maanden wordt de schade vastgesteld op basis van de nieuwwaarde, daarna wordt de schade vastgesteld op basis van de dagwaarde. Als je smartphone of tablet nog hersteld kan worden, vergoeden we de kosten hiervoor. Laat je hem repareren via een door ons geselecteerde schadehersteller? Dan betaal je zelfs geen eigen risico.

Aanvullende dekking afsluiten

Wil je de aanvullende smartphone- en tabletdekking afsluiten? Bereken gemakkelijk en snel je premie.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.