Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Familievoordeel
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse actieve familievakantie Franse Alpen - Camping Les Iscles

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Niet luieren, maar rotsklimmen en abseilen! Vanuit je kampement op de camping op een superplek in de Franse Alpen beleef je een sportieve outdoorvakantie. Ouders en kinderen ondernemen samen uitdagende activiteiten.
  • rotsklimmen, abseilen en kampvuuravond met bivakovernachting in de bergen
  • programma begeleid door deskundige en betrouwbare Nederlandse instructeurs
  • individuele vakantie met groepskarakter: samen met andere gezinnen activiteiten beleven

Jouw reis

Leef je uit in de ongerepte natuur en bergwereld van de Hautes Alpes in het zuidoosten van Frankrijk, tegen de grens met Italië. 

Kinderen worden de grootste avonturiers tijdens deze avontuurlijke familievakantie. En ook de ouders doen mee. met z’n allen rotsklimmen en abseilen in Champcella en onder deskundige begeleiding de bergen in, waar je een kampvuur maakt en gaat slapen in de openlucht.

Dit is een individuele actieve vakantie met groepskarakter voor gezinnen met kinderen vanaf acht jaar. Je logeert met andere Nederlandstalige gezinnen op de camping. Vanuit je kampement onderneem je samen activiteiten. 

Je verblijft in…
Camping Les Iscles is een eenvoudige en ontspannen familiecamping aan een meertje en omgeven door de bergen. Je overnacht in ingerichte vierpersoonstunneltenten.

Je verblijft op basis van logies. 

Bekijk hier de reisvideo van onze partner.

Activiteitenprogramma
Onderstaande activiteiten zijn voor iedereen inbegrepen bij deze reis:
• alpinisme (klimmen en abseilen)
• familiebivak
Afhankelijk van je ANWB-lidmaatschap zijn extra activiteiten inbegrepen, zoals canyoning en boogschieten. Deze vind je terug bij tab Ledenvoordeel. Daarnaast zijn diverse activiteiten ter plaatse bij te boeken, zoals raften, kajakken en via ferrata (zie tab Praktische informatie).

Gegarandeerd vertrek
Gegarandeerd vertrek van 15 juli tot en met 12 augustus. Voor vertrek van 8 juli en voor vertrek 19 augustus wordt uiterlijk 30 dagen voor vertrek bekend gemaakt of het programma die week doorgang zal vinden.

Verlengen
Deze familievakantie kan niet worden verlengd.