Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
ANWB Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

13-, 14-daagse rondreis het Zweedse buitenleven

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Geniet optimaal van het buitenleven en de lange zomeravonden tijdens je verblijf op drie mooie vakantieparken midden in de natuur in het hart van Zweden. Wordt wakker met de grazende rendieren rondom je huisje. Neem je ook een kijkje bij de hoogste waterval?
  • verblijf in vakantiewoningen of appartementen
  • ontdek het beste van Zweden
  • inclusief nachtovertochten met Color Line

Jouw reis

Kijk nou eens... er staat een rendier voor de deur! De verborgen meren, dichte wouden, open velden en knusse houten huizen staan garant voor een onbezorgde vakantie vol natuur en avontuur. 

Je ontdekt golvende landschappen vol naaldbossen, heldere meren, korenvelden en kletterende watervallen. Neem een duik in de helderblauwe meren tot de zon ondergaat en geniet van de rust en ruimte.  

De route voert door streken vol tradities en folklore, langs de karakteristieke rode huisjes en charmante steden. Neem een kijkje in Nusnäs, waar de traditionele Dalarnapaardjes vandaan komen en ga mee op elandsafari.

Välkommen in het hart van Zweden! 

Je verblijft in…
Je vakantie begint tijdens de overtocht van Kiel naar Oslo. Vervolgens ga je naar Idre Fjäll, waar je logeert tussen de bergtoppen. (Bedlinnen is inbegrepen van ANWB-lidmaatschap Goud.)

Dan voert de route naar Orsa Grönklitt. Een vakantiepark omgeven door uitgestrekte bossen en visrijke meren. 

Tot slot verblijf je in het Säfsen Resort, vlakbij Frederiksberg. Het vakantiepark ligt aan het Säfsjönmeer, waar het water contrasteert met de rode huisjes en groene bossen die je omringen. Geniet hier van een boottochtje (3 uur bootverhuur is inbegrepen van ANWB-lidmaatschap Platina).

Je verblijf in bovengenoemde accommodaties op basis van logies.

Anders reizen 

Start je de reis liever met een nachtovertocht van Kiel naar Göteborg met Stena Line en Säfsen Resort? Kies dan voor de 13- of 14-daagse rondreis Zweden in een notendop.

Verblijfsduren
Het is mogelijk een 13- of 14-daagse reis te boeken.

Bij de 13-daagse reis verblijf je respectievelijk twee nachten op de overtocht, drie nachten in Idre, vier nachten in Orsa en drie nachten in Fredriksberg.

Bij de 14-daagse reis verblijf je respectievelijk twee nachten op de overtocht, vier nachten in Idre, drie nachten in Orsa en vier nachten in Fredriksberg.

Upgraden 

Krijg je maar geen genoeg van deze rondreis? Wij bieden je de mogelijkheid om je verblijf in Idre en Orsa te upgraden naar Comfort.

Bijzondere ervaringen
- Nationaal Park Fulufjället, met de hoogste waterval van Zweden
- de rood geschilderde houten huisjes rond Siljan
- kanoën rond het 'eiland van de zon' op het Siljanmeer, met de geheimzinnige Vikinggraven
- de 'magische weg' in Nipfjället: auto in z'n vrij en verwonder je over de richting die de auto opgaat!

Hoogtepunten

Zweedse stuga
Logeren in een heuse Zweedse stuga

Zonsondergang
Zwemmen in het meer met de zon die niet ondergaat

Nationaal Park Fulufjället 
Wandelen door de natuur

Spot elanden
Op zoek naar de koning van Zweden!

Kanoën
Forellen vangen, paardrijden, kanoën en vele andere buitenactiviteiten

Nusnäs
Het dorp van de Dalarnapaardjes