Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Trouwe-Ledenvoordeel     

11-daagse familierondreis Tsjechië - Jiřičná en Praag

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek alle hoogtepunten van het adembenemende Boheemse Woud en Praag! Een onvergetelijke duovakantie in Tsjechië voor het hele gezin met verblijf op basis van halfpension.
  • verken de gouddragende rivier Otava per kano
  • op avontuur in het enorme aquapark bij het hotel in Praag
  • combineer Praag én het Boheemse Woud in één reis

Jouw reis

Eerst de natuurlijke schoonheid van het Boheemse Woud dan de monumentale pracht van Praag.

Ontdek een prachtig stukje Tsjechië: Zuid-Bohemen. Een oud koninkrijk met veel historische schatten, romantische tuinen en prachtig bewaarde kastelen. Wist je dat dit gebied samen met het Beierse Woud Europa's grootste aaneengesloten natuurgebied vormt? 

In het dorpje Jiřičná organiseert de Vlaamse Bart met zijn team een afwisselende familievakantie: survivallen in de natuur met onder meer en kanoën op de rivier. 

Ook buiten de activiteiten zullen de kids zich niet snel vervelen want in de tuin van het pension is van alles te doen: volleyballen, voetballen, klimmen en klauteren in speciale netten en dammetjes bouwen in het kreekje.

Daarna verblijf je op zo'n vijftien kilometer van Praag, naast een groot aquapark met zwembad, diverse glijbanen en wellnesscentrum.

Maak in Praag een boottochtje over de rivier de Moldau, wandel over de sprookjesachtige Karelsbrug, bezoek de imposante burcht en neem een kijkje bij de wondermooie astrologische klok op het Staroměstské náměstí, het plein van de oude stad. 

Je verblijft in…
Zowel in het familiaal uitgebate Pension Jiřičná als in Aquapalace Hotel Prague verblijf je op basis van halfpension.

Bijzondere ervaringen
• waan je in een oud koninkrijk tussen de Boheemse kastelen
• gekleurde stadspleintjes afgewisseld met gletsjermeren
• uren plezier in de ‘stad van honderd torens’, Praag