Vliegen naar Londen

Naar weinig steden bestaan zoveel verschillende vliegmogelijkheden als naar Londen. Zo zijn er vluchten vanuit Nederland naar alle Londense luchthavens, voor het overgrote deel vanaf Schiphol, maar ook vanaf Rotterdam/Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Groningen/Eelde.

Naar Londen per vliegtuig

Een indicatie: KLM/Air France vliegt op Heathrow en London City Airport, British Airways op Heathrow, Gatwick en City, easyJet op Gatwick, Stansted, Luton en Southend vanaf Groningen Eelde Airport, Ryanair van Eindhoven en Maastricht op Stansted, enzovoort. Een betrekkelijk nieuwe maatschappij die (vanaf Amsterdam en Antwerpen) op Londen City Airport vliegt is CityJet, een dochter van KLM/Air France. 

Hoe reis je van de luchthavens naar Centraal Londen

Londen heeft vergeleken met andere steden ontzettend veel aanvliegmogelijkheden. Waar je vaak maar met één vliegveld te maken hebt, kun je in Londen kiezen uit zes mogelijkheden. Bekijk hier hoe je vanaf die vliegvelden naar het centrum van de stad reist:

Boekingstip voor het boeken van je vliegtickets

Tarieven zijn sterk afhankelijk van het moment van boeken. Lang van tevoren boeken en flexibiliteit bij de boekingsdata leveren de laagste tarieven op. Verschillende maatschappijen stunten regelmatig met speciale actietarieven, die echter meestal zeer tijdelijk zijn. Let op: Laat-boekers kunnen bij low cost carriers net zo duur uit zijn als bij ‘gewone’ luchtvaartmaatschappijen, of zelfs duurder. 

Algemene tip

Kijk bij het plannen van je reis naar Londen niet alleen naar het vliegtarief, maar ook naar de kosten om van de luchthaven naar centraal Londen te komen (en terug).

Een stedentrip naar Londen boeken

Wil je Londen met eigen ogen zien? Boek dan een stedentrip bij de ANWB. Veilig, vertrouwd en altijd het met voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Samen met onze reispartner Stedentrips.nl zochten we de tien allerbeste aanbiedingen voor je uit.

Bekijk top 10 stedentrips Londen