Een dagje uit in Noord-Brabant

De uitdrukking 'Brabantse gezelligheid' kennen we niet zonder reden. Binnen de provincie ben je er aan het juiste adres voor gezellige uitjes voor het hele gezin! Er is zoveel te doen: de Efteling, safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk zijn slechts een aantal voorbeelden voor een leuk dagje uit. Ontdekt wat er allemaal te doen is in Noord-Brabant.

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Noord-Brabant. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Tot gauw in Noord-Brabant, kei gezellig!

De Efteling

De Efteling is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Kom naar de wereld vol wonderen en zweef tussen de trollen en elfjes in de droomvlucht. Laat je betoveren door de vele attracties en geniet samen van de sprookjesachtige sfeer!

Kom naar de Efteling

Safaripark Beekse Bergen

Kom oog in oog te staan met wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht.

Bezoek Safaripark Beekse Bergen  

Dierenrijk

In Dierenrijk ontmoet je dieren van héél dichtbij: de familie ijsbeer, olifant, leeuw, tijger, chimpansee en nog veel meer! Er zijn de hele dag door leuke én leerzame presentaties in Dierenrijk en je kunt deelnemen aan een van de vele activiteiten, zoals het bijwonen van een trainingssessie met olifanten.

Ga naar Dierenrijk

Philips Museum

Ervaar hoe de technologie ons leven verandert en ontdek hoe Philips zich van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern heeft ontwikkeld. Door middel van interactieve schermen die op jou reageren, innovatieve producten en opmerkelijke verhalen is een bezoek aan het museum een echte experience!

Bezoek het Philips Museum

SpaPuur

Kom voor pure ontspanning naar het Brabantse wellnessresort waar gastvrijheid en genieten centraal staan. Ontdek de diverse sauna’s en beleef in de grootste Kelo opgietsauna van Brabant een ware opgietsensatie. Zwem in het mooie zwembad en ontspan in de whirlpool, het stoom- en zoutwaterbad. Rust vervolgens uit in de comfortabele ligstoelen terwijl je uitkijkt over de mooie tuin en laat de kok jouw smaakpapillen verwennen met heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes!

Genieten bij SpaPuur