10x Zwemparadijs campings

Plonsen, roetsjen en dobberen

Zwemmen tussen echte vissen, met 50 kilometer per uur van een glijbaan roetsjen of gewoon relaxen in een bubbelbad. De ANWB zette 10 campings in Europa op een rijtje, met de mooiste zwemparadijzen. Om te bewaren!

1. Sprookjescamping De Vechtstreek - Nederland

Deze langgerekte thematische sprookjescamping is verdeeld in meerdere velden. Er zijn waterspeeltuinen en speelkastelen, zowel binnen als buiten. Langs de Elfenvijver, een vis- en kanovijver, ligt een zandstrandje met ligweide.

Bekijk camping

2. Camping De Paal - Nederland

Camping De Paal is een echte familiecamping voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Op de camping is het hele seizoen door van alles te beleven. De overdekte waterspeeltuin heeft een buikschuifbaan en shooters.

Bekijk camping

3. Camping Le Vieux Port - Frankrijk

De in het dennenbos gelegen camping ligt op loopafstand van het zeestrand. Er zijn veel extra's op de camping zoals paardrijden, animatie, eetgelegenheden, internetzuilen, zwembaden met ligstoelen en een waterspeeltuin met verwarmd water.

Bekijk camping

4. RCN-Camping Les Collines de Castellane - Frankrijk

Zwempark met fraaie architectuur, zoals de waterval die een oude brug in Castellane nabootst. Uitrusten kan op de watermassagebanken en op de 3-dubbele zeven meter lange glijbanen plons je heerlijk het water in.

Bekijk camping

5. RCN-Camping Le Moulin de la Pique - Frankrijk

Het watercentrum van Camping Le Moulin de la Pique bestaat uit vier zwembaden. Er is een zwembad met een lange glijbaan (45 meter!) en eentje met een 4-dubbele waterglijbaan. Populair bij de kleuters is het kleine glijbaantje in het kinderbad.

Bekijk camping

6. Camping Sunêlia L'Atlantique - Frankrijk

Met z’n vieren tegelijk van de (vierdubbele) glijbaan of liever een ritje op één van de twee superlange glijbanen? Relaxen in één van de bubbelbaden, aan de bar of gewoon tussen de fonteinen, rotsen en palmen.

Bekijk camping

7. Camping Village Park Albatros - Italië

Camping & Village Park Albatros biedt waterpret voor het hele gezin. Al het vertier draait om het waterparadijs! Er zijn zwembaden, lagunes voor de kleintjes, glijbanen, hydromassage, een olympisch zwembad en nog veel meer.

Bekijk camping

8. Norcenni Girasole Club - Italië

Het aquapark met de langzaam aflopende lagune is ideaal voor de kleintjes. De iets grotere kampeerders gaan op een luchtband van een waterbaan. Het zwembadcomplex met onder andere een groot bad is er voor de echte zwemmers.

Bekijk camping

9. Union Lido Camping Lodging & Hotel

De in een pijnbomenbos gelegen familiecamping biedt ongelimiteerde mogelijkheden voor vermaak, van zwemparadijs met diverse baden tot vrijetijdspark voor kinderen en een crèche met toezicht.

Bekijk camping