De voordelen van ANWB Kampeerkaart CKE

De voordelen van ANWB Kampeerkaart CKE

  • Vervangend legitimatiebewijs
  • Korting op campings
  • Gratis WA-verzekering
  • ANWB-gids Erkende Campings 2019
Bestel je CKE-kaart

ANWB Kampeerkaart CKE

Al 1 miljoen kampeerders profiteren van de voordelen van ANWB Kampeerkaart CKE

Met de populairste kampeerkaart van Europa profiteer je van aantrekkelijke kortingen op de mooiste campings. Als CKE-lid haal je jaarlijks de nieuwste ANWB-gids Erkende Campings t.w.v. € 15,50 gratis op in de ANWB-winkel en begin je altijd veilig aan je vakantie met de gratis Vakantiecheck voor je kampeermiddel.

Vervangend legitimatiebewijs

Bovendien hoef je voortaan niet meer je paspoort of ID-kaart bij de campingreceptie af te geven, want de ANWB Kampeerkaart CKE dient ook als vervangend legitimatiebewijs. Met de CKE-kaart op zak beleef je pas echt een ontspannen kampeervakantie, want dankzij de inbegrepen WA-verzekering is je hele reisgezelfschap tot 6 personen gedekt voor schade aan de camping of aan medekampeerders.

Kortom, de ANWB Kampeerkaart CKE is volop kampeergemak in je binnenzak!

Lees meer over de ANWB Kampeerkeert CKE

Tip: Bijna op vakantie en snel je ANWB Kampeerkaart CKE nodig? Vind een winkel dichtbij

Voordelen ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB-gids Erkende Campings

ANWB-gids Erkende Campings

Je krijgt jaarlijks gratis de ANWB-gids Erkende Campings en de CKE-landkaart met alle 2.500 campings in Europa die aan CKE-kaarthouders tot 20% korting bieden.

Vervangend legitimatiebewijs

Vervangend legitimatiebewijs

Voortaan hoef je niet meer je paspoort of ID-kaart bij de campingreceptie af te geven, want de ANWB Kampeerkaart CKE dient ook als vervangend legitimatiebewijs.

Gratis WA-verzekering

Gratis WA-verzekering

Ga onbezorgd kamperen met het hele gezin, want de gratis inbegrepen WA-verzekering, met dekking voor 6 personen brengt jou geluk bij een ongeluk!

Exclusief CKE-voordeel

Zweden en Noorwegen

Zweden en Noorwegen

Nog niet in Scandinavië geweest? Boek nu de 25-daagse campingrondreis en reis langs fjorden, gletsjers, Zweedse meren en Noorse hoogvlaktes samen met de ANWB. Laatste reisperiode bijna vol!

Een kampeerreis door Parijs

Een kampeerreis door Parijs

(Her)ontdek Parijs tijdens deze bijzondere 9-daagse stedentrip. Je bezoekt de iconische maar ook de verborgen schatten van deze indrukwekkende stad samen met de ANWB.

Gratis ANWB Vakantiecheck

Gratis ANWB Vakantiecheck

ANWB Kampeerkaart CKE organiseert samen met Viva Kamperen de Vakantiecheck. Laat je caravan, camper of vouwwagen klaarmaken voor de volgende vakantie.

Andere leden bekeken ook