Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

9 expert vragen

 1. Druppellader Volkswagen Kever 1974

  Gevraagd op 9 september 2020

  De Wegenwacht heeft een nieuwe 12V accu in mijn Volkswagen Kever (1974) gezet. Ik zoek een druppellader voor die accu. Welke adviseren jullie?

 2. Storing start stop systeem

  Gevraagd op 12 mei 2020

  Sinds 2 weken eigenaar van een Golf 7 uit 2013. Gisteren stond ik stil even te spelen met het mediasysteem. Toen kreeg ik ineens een storing van het start stop systeem. Het leek alsof de auto minder soepel draaide. Is dit een probleem.

 3. Scheur in accu

  Gevraagd op 17 april 2020

  Mijn Golf is vier jr oud, kon niet starten. Bleek een scheur in de accu. Hoe ontstaat zoiets.

 4. Hoes accu vw Passat

  Gevraagd op 3 april 2020

  Ik heb de accu vervangen van mijn passat. Nu zat er een zwarte dunne hoes om de oude accu, maar past niet meer om de nieuwe accu van Varta. Is dat een probleem.

 5. Hybride auto kopen?

  Gevraagd op 8 oktober 2019

  Is het slim een VW golf hybride te kopen? Ik wil er een van 4 jr oud en er 5 jr mee doen. Heeft de accu die levensduur? Hij moet een caravan trekken.

 6. Accu problemen

  Gevraagd op 1 februari 2019

  Mijn volkswagen passat start niet door een bijna lege accu. Een paar weken geleden is de pechservice langs geweest en toen is geconstateerd dat er een probleem was waardoor er stroom weglekte. Dat is toen verholpen. Toch heb ik nu weer een probleem. Moet ik de pechhulp laten komen, of kan ik de accu misschien zelf opladen? Ik heb een wat oudere acculader, maar die is wellicht niet geschikt voor deze accu?

 7. polo start soms en (meer) soms niet

  Gevraagd op 26 november 2018

  Mijn VW polo uit 2000 start soms wel soms niet.Hij is hiervoor bij de garage geweest. Accu is nieuw (nog geen jaar oud) en garage heeft de bougies vervangen. Startmotor was goed volge...

 8. lampje van gloeispiraal op daschbord blijft langer dan normaal branden bij een vw transporter 2.5 diesel

  Gevraagd op 23 juli 2018

  lampje van

 9. Leegtrekken accu

  Gevraagd op 4 augustus 2017

  Hebben twee keer gehad dat de accu van onze VW Passat (Diesel/2008) na terugkomst van onze vliegvakantie helemaal leeg was. Moest uiteindelijk via de WW worden vervangen. Volgens onze...