Geniet van de appeltaartweken!

Deze actie is niet meer geldig Appeltaart kun je het hele jaar door eten. Maar de lekkerste appeltaart is toch: versgebakken van appels die gisteren nog aan de boom hingen. In september/oktober halen fruittelers de blozende wangetjes van de bomen. Dus nú is het moment! Na een fiets- of wandeltocht geniet je nóg meer van zo'n welverdiende punt. 

ANWB-routes langs boomgaarden

Deze ANWB-routes voeren langs appelboomgaarden.

ANWB-wandelroute Olmenhorstroute
ANWB-fietsroute Putten en Ijsselmonderoute
ANWB-wandelroute Langs de oevers van de oude maas
ANWB-fietsroute Neerrijnenroute
ANWB-fietsroute Lingeroute
ANWB-fietsroute Koningslust
ANWB-fietsroute Lopikerwaard-oost
ANWB-fietsroute Midden-Betuweroute
ANWB-fietsroute Maas en Waalroute
ANWB-fietsroute Zeewolde
ANWB-fietsroute De Hoek
ANWB-fietsroute Buitenplaatsenroute

Nederlandse appels

Nederland is een echt appelland. Appelrassen zoals de jonagold, cox, elstar en goudreinette doen het hier heel goed. Maar de appeloogst is afhankelijk van het weer en daarom niet goed te voorspellen. Dit jaar hadden de fruittelers last van vroege vorst in april, hagelbuien in mei/juni en de hittegolf in juli. Allemaal zaken die de oogst beïnvloeden. Reden om extra te genieten van de appels die dat doorstonden.

€ 1 korting op koffie/thee met appeltaart

In september en oktober krijg je als ANWB-lid € 1,- korting op koffie/thee met appeltaart* bij de GASTVRIJPUNTEN MET EEN STERRETJE OP DE KAART hieronder.

Deze actie is niet meer geldig en was alleen actief in de onderstaande periode.

*Op vertoon van je ANWB-Lidmaatschapskaart, maximaal twee personen per lidmaatschapskaart, alleen geldig van 1 september t/m 31 oktober 2019.

ANWB Gastvrij Pluspunten zijn locaties die er alles aan doen om het jou als fietser of wandelaar naar de zin te maken. Het zijn stuk voor stuk leuke adresjes om onderweg even te pauzeren tijdens een fiets-wandel- of boottochtje.

Legenda

Gastvrij Pluspunt 

 

Speciaal voor jou geselecteerd