Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Gastvrij

De leukste adresjes voor onderweg

Nederland heeft schitterende landschappen die uitnodigen om er op uit te gaan polders, duinen, bossen, heidevelden... Afgewisseld met sfeervolle kleine plaatsjes en fraaie grote steden. Dat smeekt om een wandel- of fietstochtje! Én om leuke adresjes voor een rustpauze onderweg met iets lekkers. Kun je meteen je e-bike accu opladen of je waterflesje vullen.

Dit kun je verwachten van een ANWB Gastvrijpunt

ANWB Gastvrijpunten zetten nét dat stapje extra om het je naar de zin te maken. Puf uit onder het genot van iets lekkers, voordat je je tocht vervolgt. Bovendien kun je er gratis:

✓ Je band plakken of oppompen (plaksetje en pomp aanwezig)
✓ Een pleister plakken (EHBO-set aanwezig)
✓ Schuilen voor de regen
✓ Even naar het toilet
✓ Je flesje water vullen
✓ Je e-bikeaccu opladen

Nieuw! De ANWB Lekkerbekroutes

De Lekkerbekroutes starten bij een ANWB Gastvrijpunt, waar je eerst geniet van een kop koffie (of thee) met iets lekkers! Onderweg is er een goede lunchplek en aan het einde van de tocht wacht een Gastvrijpunt waar je kunt nagenieten bij een borrel(hap) of diner. Bekijk alle Lekkerbekroutes op deze pagina

Zoek een ANWB Gastvrijpunt

Bekijk alle ANWB Gastvrijpunten op de kaart onderaan deze pagina. Klik op het icoontje om meer informatie te vinden over het ANWB Gastvrijpunt. 

Voeg een Gastvrijpunt toe aan je route

Plan je zelf een fietsroute? Voeg dan meteen een ANWB Gastvrijpunt toe aan je route. Dit doe je door op het koffiekop-icoon in de fietsknooppuntenplanner te klikken en 'voeg toe' te selecteren. De locatie verschijnt meteen in je route, ook als je deze print.

Meer informatie?

Wil je meer weten over ANWB Gastvrij, of ben je ondernemer en wil je ANWB Gastvrijpunt worden? Stuur dan een e-mail naar gastvrij@anwb.nl, of kijk op Ondernemersinformatie ANWB Gastvrij. Let op: wij verwerken in verband met werkzaamheden momenteel tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen voor ANWB Gastvrij. Onze excuses voor het ongemak!

Heb je een bezoek gebracht aan een ANWB Gastvrijpunt en was er iets niet in orde? Laat het ons weten.

Gastvrijpunten op de kaart en per provincie

Zoek en filter per provincie een Gastvrijpunt bij jou in de buurt! Je kunt hierbij kiezen voor een kaart- of lijstweergave.