Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Gastvrij voor ondernemers

Wil je meer fietsers en wandelaars over de vloer? Word dan onderdeel van het ANWB Gastvrijnetwerk. Wij zetten je letterlijk op de kaart!

Let op: wij verwerken in verband met onderhoud momenteel geen nieuwe aanmeldingen voor ANWB Gastvrij. Onze excuses voor het ongemak!

Hieronder leggen we uit wat ANWB Gastvrij is en wat de voorwaarden zijn.

Wat is ANWB Gastvrij?

Miljoenen Nederlanders maken het hele jaar door de mooiste wandel- en fietstochten door Nederland. Vast onderdeel van zo’n tocht is een stop voor koffie met taart, een lunch of een ander tussendoortje. ANWB Gastvrij is het horecanetwerk van de ANWB met de leukste adresjes. Gastvrijpunten zetten net dat stapje extra om het klanten naar de zin te maken.

Alle informatie over ANWB Gastvrij

ANWB wil Gastvrijpunten zo goed mogelijk onder de aandacht brengen bij haar 5 miljoen leden zodat deze ondernemingen veel klanten over de vloer krijgen. Hoe we dat doen, leggen we je precies uit in onze brochureklik hier om de ANWB Gastvrij brochure te bekijken

Snel zien wat ANWB Gastvrij inhoudt? Bekijk hieronder een aantal vragen.

Let op: wij verwerken in verband met onderhoud momenteel geen nieuwe aanmeldingen voor ANWB Gastvrij. Onze excuses voor het ongemak!

Liever eerst wat meer informatie over bijvoorbeeld onze bezoekcijfers en het vertrouwen dat het merk ANWB met zich meebrengt? Stuur ons dan een email op gastvrij@anwb.nl of bekijk de ANWB Gastvrij brochure.