Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Eropuit app

  • 750+ fietsroutes en 200+ wandelroutes
  • Uitjes, musea en theatervoorstellingen
  • Stedentrips en weekendjes weg
Download de app 

ANWB Eropuit app

In de Eropuit app vind je niet alleen fiets- en wandelroutes, maar ook onze fiets- en wandelknooppuntenplanners en inspiratie en tips voor een dag weg in Nederland. Bovendien vind je er exclusieve ledenvoordelen op uitjes, theaterproducties, stedentrips en meer. En gaat er onderweg iets mis? Via de app meld je eenvoudig pech of diefstal van je fiets. Wel zo handig.

 

Wat vind je in de app?

 

Fiets- en wandelroutes

750+ gecontroleerde ANWB-fietsroutes en 160+ gratis wandelroutes of maak zelf je eigen fiets- of wandelroute.

 

Ledenvoordelen

Exclusief ledenvoordeel op uitjes, weekendjes weg, musea, theater en meer.

 

Ledenpas

Altijd je digitale ANWB ledenpas op zak.

Download gratis

De Eropuit app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Technische vereisten: Android 5 en hoger en iOS 14 en hoger.

 

appstore playstore logo
appstore playstore logo

Fiets- en wandelroutes

Kies uit kant-en-klare fiets- en wandelroutes door heel Nederland. Navigeer via de app naar het beginpunt en start meteen. In de app zie je precies waar je bent. Al onze routes worden één keer per jaar gecontroleerd door onze routecontroleurs.

Exclusieve ledenvoordelen

Profiteer van korting op of gratis extra's bij:

  • Uitjes zoals de dierentuin, pretparken, musea, wellness en theatervoorstellingen.
  • Stedentrips en weekendjes weg.
  • Fiets- en wandelaccessoires.
  • Andere ANWB-producten en diensten.

Maak je eigen fietsroute

Met de knooppuntenplanner maak je eenvoudig je eigen fietsroute. Als ANWB-lid kun je de route bovendien bewaren in je Mijn ANWB-account voor een volgende keer.

Maak je eigen wandelroute

Met de wandelknooppuntenplanner maak je eenvoudig je eigen wandelroute. Als ANWB-lid kun je de route bovendien bewaren in je Mijn ANWB-account voor een volgende keer.

Gastvrij-punten

Op basis van je locatie vind je tips voor leuke plekken in de buurt om te pauzeren. Bovendien zie je ledenvoordelen bij ANWB Gastvrij-punten in de omgeving.

Mijn ANWB

Log in met je persoonlijke Mijn ANWB-account en je hebt je digitale ANWB-ledenpas altijd bij de hand. In Mijn ANWB vind je je persoonlijke gegevens en, indien afgesloten, je Wegenwacht Service pakket, je ANWB Verzekeringen en je ANWB Creditcards.

Diefstal melden

Meld diefstal van je fiets eenvoudig via de app.* Zet met één druk op de knop het opsporingsteam aan het werk. Ga naar je persoonlijke Mijn ANWB-account in de app en tik vervolgens op je fiets om deze als gestolen op te geven.

* alleen voor leden met een ANWB Blijven Fietsen Verzekering

Pech melden

Meld eenvoudig en snel pech.* De app geeft je exacte locatie door aan de Wegenwacht, zodat die snel ter plaatse kan zijn, ook als er even geen straatnaambordje in de buurt staat.

* alleen voor leden met Wegenwacht Service of Wegenwacht Fiets Service