Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Je motorrijbewijs halen in Leeuwarden

Liefde voor motoren!

Je motorrijbewijs halen kan bij de ANWB Motorrijschool in Leeuwarden op jouw tempo. Door je motorrijbewijs te halen bij de ANWB geniet je altijd van diverse voordelen, waaronder een hoog slagingspercentage van maar liefst 91-95%.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €95,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €95 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. 

Tijdelijke leerlingstop

Vanaf 1 Juli hebben wij een leerlingenstop bij de ANWB rijschool in Leeuwarden. Na deze datum kunnen wij tijdelijk geen nieuwe leerlingen meer aannemen. Het is nog niet bekend voor hoe lang deze leerlingstop gaat duren maar wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer ANWB rijlessen in Leeuwarden aan te bieden.

Wachtlijst

Wanneer jij je na 1 Juli online inschrijft voor een rijopleiding dan word je automatisch op onze wachtlijst geplaatst. Zodra wij weer lessen in Leeuwarden aanbieden dan brengen wij jou hier meteen van op de hoogte! Je aanmelding is uiteraard volledig vrijblijvend.


Beginnen met je motorrijbewijs

Je kunt niet zomaar beginnen met je eerste motorrijles. Hiervoor dien je, als je je rijbewijs B nog niet hebt, in het bezit te zijn van theorie certificaat A. Als je al wel beschikt over je rijbewijs B, kun je ook tijdens de praktijkcursus op voor je certificaat AVB.

Verschillende rijbewijzen en leeftijdseisen

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Leeuwarden kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Bekijk hieronder wat voor jou van toepassing is.

Wat zijn de motorrijbewijs kosten?

Het is niet direct te zeggen hoeveel je kwijt bent aan de kosten voor het motorrijbewijs. Dit is namelijk afhankelijk van de intest die bepaalt hoeveel lessen er nodig zijn. Dit gaat niet op als je kiest voor losse lessen. De kosten per onderdeel kun je hieronder terugvinden. 

Proefles 120 min€ 95,-
Losse lessen€ 75,-

Complete pakketten

Bij alle spoedopleidingen zit het volgende inbegrepen: praktijkexamen AVB en AVD, het theorie-examen en een gratis theoriecursus. 

 

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles duurt 2 uur.