Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Je auto theorie oefenen in Goes

Profiteer van de ANWB Theorie

Iedereen leert op een andere manier en daarom is het ook fijn om op je eigen manier voor het theorie examen voor de auto te oefenen. Bij onze ANWB rijschool in Goes heb je die mogelijkheid. Wij bieden de ANWB Theorie producten, waarmee je zowel online als offline kunt oefenen voor het theorie examen B. Jij kiest op welke manier jij wilt leren!

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

Wij vertellen je graag iets over onze online examentraining.
De ANWB Theorie online examentraining helpt jou bijvoorbeeld bij verkeersborden oefenen, maar ook complexe verkeerssituaties dankzij de 3D-animaties. De combinatie van tekst, video en oefenvragen, maken de online training leuk en doeltreffend.
Deze unieke training is altijd up-to-date en voldoet aan alle eisen van het CBR. Je kunt zoveel oefenen als je maar wilt. Zo wordt het een stuk gemakkelijker gemaakt om je auto theorie examen te oefenen.

Keuzemogelijkheden voor het oefenen van theorie

Naast ons online ANWB Theorie pakket kun je ook een ANWB Theorielesboek aanschaffen waarin je alle theoriestof kunt nalezen. Jij mag kiezen wat jij prettig vindt! Zo hebben wij voor iedereen een passend theorieproduct.