Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Goes

Volg autorijles op een manier die bij jou past

Als je op zoek bent naar een goede en voordelige rijschool kun je bij de ANWB Rijschool in Goes uitstekend terecht. Je bent altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Samen met de rijcoaches werk je tijdens de rijlessen toe naar je komende rijexamen.

De proefles

Autorijden kan in het begin best spannend zijn. Is er bijvoorbeeld een klik met de rijcoaches? Voel jij je op je gemak en hoeveel rijlessen zijn er eigenlijk nodig voor het rijbewijs? Dit zijn allemaal vragen die een antwoord nodig hebben en daar kom je achter tijdens onze proefles, de allereerste rijles in de auto die standaard onderdeel uitmaakt van onze lesmethode!

Duidelijke lesdoelen

Verrassingen zijn bij de ANWB uitgesloten. Je weet altijd waar je aan toe bent. Alle theorie- en praktijklessen zijn op elkaar afgestemd en bovendien voldoen wij aan alle eisen vanuit het CBR. Feedback wordt op een positieve en opbouwende wijze geleverd zodat je er ook daadwerkelijk iets mee kunt tijdens een volgende les.

Hoe ziet een rijles eruit?

Rijlessen kun je boeken in sessies van 60 of 120 minuten. Hoe langer de sessies duren, hoe eerder je klaar bent om examen af te leggen. De rijcoaches neemt je mee naar belangrijke verkeersknooppunten in de buurt van Goes. Je wordt dus optimaal uitgedaagd, zodat je het autorijden volledig onder de knie zult krijgen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Wil je weten hoe andere cursisten onze rijcursus hebben ervaren? Lees hieronder hun reacties:

"Fijne, duidelijke en flexibele rijschool!"

"Een zeer prettige ervaring, alles wordt zeer duidelijk uitgelegd."

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB rijopleiding, het personeel is echt vakbekwaam en vriendelijk!"