Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Goes

Proefles: de 1e keer in een lesauto

De eerste keer achter het stuur zitten van een auto is voor sommige mensen spannend en voor sommige niet. Maar als jij plannen hebt om je rijbewijs te halen, wil je natuurlijk wel een rijcoach naast je hebben zitten die je op je gemak stelt. Bij de ANWB vinden we dat ook belangrijk en daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een proefles autorijden te volgen. Een uitstekende manier om te ontdekken hoe wij werken en of er een geschikte rijcoach voor jou tussen zit!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Een proefles autorijden in Goes kost je 1,5 uur van je dag. Binnen dit tijdsbestek heb je in de auto gereden, kennis gemaakt met onze rijcoach en ontvang je een evaluatiegesprek hoe je er nu eigenlijk voor staat. Kun jij een betere manier verzinnen om onze rijschool te proberen?

Verdien deze proefles autorijden terug bij onze rijschool

Je weet dus direct waar je aan toe bent na volgen van deze eerste les. Wij willen jou dolgraag als cursist, en daarom zijn wij bereid jou de kosten van deze les terug te betalen als jij bij ons je rijlessen gaat volgen. Daarmee bespaar jij weer € 35,00. Schrijf je daarom gerust in als 16,5 jaar of ouder bent!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan