Haal je aanhanger rijbewijs in Goes

Je BE rijbewijs halen in één dag

Het aanhanger rijbewijs in Goes halen bij de ANWB, geeft jou de mogelijkheid om in de toekomst goed te kunnen rijden met een aanhanger. Gemakkelijk voor op vakantie of bij een verhuizing.

10% korting voor ANWB-leden 

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze BE-rijlessen. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal je BE-rijbewijs in één dag. 

Aanmelden

Wanneer een BE rijbewijs?

Voor een lichte aanhanger heb je niet altijd een ander rijbewijs nodig, maar wanneer de aanhanger zwaarder is dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) en de auto en de aanhanger wegen samen meer dan 3500 kilo, dan heb je verplicht het E achter B rijbewijs nodig. Dit E achter B rijbewijs haal je eenvoudig in één dag of aan de hand van een lespakket bij de ANWB in Goes.

Kosten BE rijbewijs halen

Heb je geen idee welk niveau je momenteel hebt? Volg dan eerst een proefles zodat wij kunnen vaststellen welk lespakket voor jou het meest geschikt is. Je rijbewijs E achter B halen zorgt er hoe dan ook voor dat je met nog meer zekerheid de weg op kunt. Zowel nu als in de toekomst.

Proefles/intest € 55,-
Losse les € 57,50
Eendaagse opleiding incl. praktijkexamen € 602,75 € 540,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 315,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan