Haal je aanhanger rijbewijs in Goes

Je BE rijbewijs halen in één dag

Om te mogen rijden met een aanhanger dien je natuurlijk sowieso te beschikken over een B rijbewijs. Voor een lichte aanhanger heb je niet altijd een ander rijbewijs nodig, maar wanneer de aanhanger zwaarder is dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) en de auto en de aanhanger wegen samen meer dan 3500 kilo, dan heb je verplicht het E achter B rijbewijs nodig. Dit E achter B rijbewijs haal je eenvoudig in één dag bij de ANWB in Goes.

Het aanhanger rijbewijs in Goes halen bij de ANWB, geeft jou de mogelijkheid om in de toekomst goed te kunnen manoeuvreren met een aanhanger. Gemakkelijk voor op vakantie of bij een verhuizing. En je hebt zelfs de keuze voor een eendaagse opleiding voor het aanhangwagen rijbewijs! Je geniet echter nog van veel meer voordelen: 

  • Keuzevrijheid in het aantal lessen
  • Weten wat en waarvoor je betaalt bij het aanhanger rijbewijs
  • Een schitterend slagingspercentage

Kosten BE rijbewijs halen

Iets dat jou misschien extra motiveert om examen te doen voor je aanhanger rijbewijs, is dat je geen theorie examen hoeft af te leggen. Je volgt slechts praktijklessen zodat je snel kunt opgaan voor het praktijkexamen.

Heb je geen idee welk niveau je momenteel hebt? Volg gerust een proefles zodat wij kunnen vaststellen welk lespakket voor jou het meest geschikt is. Je rijbewijs E achter B halen zorgt er hoe dan ook voor dat je met nog meer zekerheid de weg op kunt. Zowel nu als in de toekomst.

Als je helemaal geen ervaring hebt om met een aanhanger te rijden, adviseren wij je een proefles te nemen. Zo kunnen we je huidige niveau vaststellen en kijken of je in aanmerking komt voor een eendaagse opleiding. Als blijkt dat een eendaagse opleiding niet voldoende is, stellen we een lespakket op maat voor je samen. Als je al wel ervaring hebt met aanhanger rijden, dan is in de meeste gevallen een eendaagse opleiding voldoende.

Prijzen

  • Kosten per rijles (60 minuten): € 55,-
  • Lesprijs vanaf € 49 (in een pakket)
  • Cursuspakket, incl. 5 lessen (60 min.) en CBR praktijkexamen: € 530,-
  • CBR Praktijkexamen: € 295,00

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan