Proefles autorijden in Emmen

De eerste keer autorijden

De 1,5 uur durende proefles, waarvan je een uurtje in de auto rijdt, is een ultieme manier om de ANWB rijschool te proberen. Je leert de rijinstructeur alvast een beetje kennen en je krijgt uiteraard een evaluatiegesprek. Onze instructeur kan daarna een goede inschatting maken van hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs B te halen. Je ontvangt dan een lespakket op maat en het echte avontuur kan beginnen!

Hoeveel lessen jij nodig hebt, is afhankelijk van hoe snel jij nieuwe dingen leert. Aan het einde van je proefles krijg je een goede schatting van je rijinstructeur. In het onderstaande schema kun je zien hoeveel lessen anderen gemiddeld nodig hebben.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Het is fijn om een rijschool te proberen. Een proefles autorijden start bij onze vestiging in Emmen. En duurt 1,5 uur. Hier maak je kennis met je rijinstructeur.

Lesadvies op maat

Wist je dat je al een proefles kunt doen als je 16,5 jaar bent? Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en  aan het einde praten jullie samen na over de les en geeft de rijinstructeur een inschatting van hoeveel lessen jij nodig hebt. De proefles bij onze rijschool in Emmen kost 35,-, Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan