Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Emmen

De eerste keer autorijden

De 1,5 uur durende proefles, waarvan je een uurtje in de auto rijdt, is een ultieme manier om de ANWB rijschool te proberen. Je leert de rijinstructeur alvast een beetje kennen en je krijgt uiteraard een evaluatiegesprek. Onze instructeur kan daarna een goede inschatting maken van hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs B te halen. Je ontvangt dan een lespakket op maat en het echte avontuur kan beginnen!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Het is fijn om een rijschool te proberen. Een proefles autorijden start bij onze vestiging in Emmen. En duurt 1,5 uur. Hier maak je kennis met je rijinstructeur.

Lesadvies op maat

Wist je dat je al een proefles kunt doen als je 16,5 jaar bent? Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en  aan het einde praten jullie samen na over de les en geeft de rijinstructeur een inschatting van hoeveel lessen jij nodig hebt. De proefles bij onze rijschool in Emmen kost 35,-, Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!