Nieuwsoverzicht

Zoeken

32 nieuwsberichten

 1. Deze zomer ‘goedkoop’ tanken op weg naar je bestemming? Dit zijn onze adviezen voor de belangrijkste vakantielanden om zoveel te besparen op weg naar je bestemming - ANWB

  30 juni 2022

  Van goedkoop tanken is nergens sprake meer, maar je wil natuurlijk wel zo goedkoop mogelijk tanken. Zeker op weg naar je vakantiebestemming. Dit zijn onze adviezen voor de belangrijkste vakantielanden om onderweg zoveel mogelijk te besparen.

 2. Dubbeltest vernieuwde Hyundai Kona electric vs. MG ZS EV

  24 juni 2022

  De Hyundai Kona electric en MG ZS EV vinden ook onder particulieren gretig aftrek. Beide crossovers werden recent opgefrist: welke EV knapte daar het meeste van op?

 3. EV-challenge: met en zonder vouwwagen naar Frankrijk

  16 juni 2022

  Onze autoredactie reed met twee identieke elektrische auto’s naar de Franse Vogezen. De ene met, de ander zonder aanhanger. Hoeveel scheelt dat nou?

 4. De ANWB Trekauto van het Jaar 2022 is bekend!

  16 juni 2022

  Elk jaar organiseert ANWB Kamperen de verkiezing Trekauto van het Jaar waarbij de nieuwste modellen auto's strijden om deze begeerde titel. Voor het eerst in de historie van de verkiezing doen er alleen (deels) elektrische auto's mee, namelijk drie plug-in hybrides en drie volledig elektrische auto's.

 5. Dubbeltest vernieuwde Ford Fiesta vs. Seat Ibiza

  10 juni 2022

  De voordeligste optie in de showroom is tegenwoordig vaak een kleine gezinswagen. De Ford Fiesta en Seat Ibiza zijn net opgefrist: welke facelift heeft onze voorkeur?

 6. Lage bandenspanning: je geld en je leven!

  29 juni 2021

  Hier vind je nog meer belangrijke redenen om je banden op de juiste spanning te houden.

 7. Chiptekort: langere levertijden en lagere autoproductie

  23 juni 2021

  Door het wereldwijde chiptekort hebben automerken langere levertijden. Wil je een nieuwe auto kopen of leasen? We leggen uit waar je rekening mee moet houden.

 8. Eerste rijtest nieuwe Peugeot 308

  22 juni 2021

  In de Peugeot-fabriek in Mulhouse loopt de nieuwe 308 al van de band, maar het duurt nog zeker tot het einde van dit jaar voordat de C-segmenter in de Nederlandse showrooms prijkt. Dankzij een exclusieve eerste kennismaking kunnen we jou vertellen of de compacte gezinsauto het wachten waard is.

 9. China tegen Japan: stevige stekkerstrijd!

  18 juni 2021

  We vergelijken de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV met de MG EHS. Beide zijn het stekkerhybrides.

 10. Ruimtewagens: Van 5 tot 7

  10 juni 2021

  De ultieme gezinsauto is een grote SUV mét een stekker. Zoals de Seat Tarraco en Kia Sorento.