advertentie

Rijbewijs halen met <br>ANWB Rijopleiding

Rijbewijs halen met
ANWB Rijopleiding

Rijden leer je zo. Met de rijopleiding die tegelijk goed én snel is. Kies voor een verkorte rijopleiding om snel je rijbewijs te halen of neem rijlessen in je eigen tempo.
Bij een ANWB rijschool kan het allemaal.

Ik wil mijn autorijbewijs halen

Rijbewijs halen

Autorijopleiding

Proefles  35,-

Je profiteert van een beproefde lesmethode bij een gerenommeerde organisatie. En, jij bepaalt de snelheid van de opleiding: Of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks een rijles wilt volgen.

Meer informatie over de autorijopleidingMeld je nu aan

Bromfietsrijopleiding

Iedere bestuurder van een brommer of scooter moet in het bezit zijn van het zogenaamde AM rijbewijs. Bij ANWB Rijopleiding kun je theorie- en praktijklessen volgen om het rijbewijs AM te halen.

Meer informatieMeld je nu aan

Motoropleiding

Snel je motorrijbewijs halen of heb je lossen lessen? Het kan allebei met de motoropleiding van de ANWB. Altijd de hoogste kwaliteit en met je eigen, vaste instructeur.

Motoropleiding

Aanhangwagenopleiding

Op zich is rijden met een aanhangwagen of caravan niet moeilijk. Maar, wijzigen de omstandigheden, dan wordt het een heel ander verhaal. Dan komt het erop aan: heeft u ervaring of bent u echt ervaren?

Aanhangwagenopleiding

Online theorie centrum

Kun je niet wachten om aan je autorijopleiding te beginnen? Start dan nu met je theorie bij het ANWB Theorie Centrum. Alle lesstof staat op internet.

Online theorie centrum

2toDrive: rijlessen vanaf 16,5 jaar

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar rijlessen nemen. Vanaf 17 jaar mag je dan rijexamen doen en je rijbewijs behalen. Tot je 18e mag je dan zelf rijden, maar wel onder begeleiding van een coach.

Rijles vanaf 16,5 jaar

Met de 10 daagse rijopleiding van de ANWB was ik snel op weg. Dat de rijschool ook nog bij mij in de buurt zat was helemaal top!

Klanttevredenheid

8.9

Geslaagde kandidaten geven onze instructeurs een:

8.9 van10

(Gebaseerd op 1872 reviews)

Bekijk alle reviews (tevreden.nl)

* Tevreden.nl

ANWB Rijopleiding heeft landelijk een
8,9 behaald voor duidelijkheid instructie
in mei 2014. Onafhankelijk tevredenheidsonderzoek wordt voor ons gedaan door Tevreden.nl

Bekijk alle reviews