Autoverzekering
No-claim korting tot 80%

Autoverzekering

 • 24/7 hulp Alarmcentrale
 • Wegenwacht hulp bij schade
 • Keuze uit 2 autoverzekeringen
Wat past bij mij?

Autoverzekering

Nieuw: Keuze uit 2 autoverzekeringen

De ANWB heeft naast de Wegenwacht ook twee aantrekkelijke autoverzekeringen: de Reguliere Autoverzekering en de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering. De basis van de beide verzekeringen is gelijk: de dekking, de ANWB-ledenkorting, de no-claimkorting en de 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale. Zo sta je er met onze autoverzekeringen bij een botsing of andere schade aan je auto nooit alleen voor.

Nieuw in Nederland: Veilig Rijden Autoverzekering

De ANWB Veilig Rijden Autoverzekering gaat nog een stap verder, het bevordert de verkeersveiligheid in Nederland. Als je kiest voor deze verzekering ontvang je een stick die je in je auto stopt. Aan de hand van jouw rijstijl wordt een rijscore bepaald. En bij een goede score ontvang je tot 30% extra korting op je premie, de veilige rijderskorting.

Nú gratis cadeaucard bij afsluiten van je autoverzekering

Sluit vóór 1 maart 2017 een ANWB autoverzekering af en ontvang een ANWB cadeaucard. Afsluiten kan online snel en gemakkelijk, de bevestiging zit direct in jouw mail.

Welke autoverzekering past bij mij?

Tot 30% veilige rijders korting

Veilig Rijden Autoverzekering

Nederland verkeersveiliger maken. Daar worden we allemaal beter van!

 • 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale
 • Tot 80% no-claim korting
 • Wegenwacht schadehulp ter plaatse
 • Tot 30% veilige rijderskorting
 • Persoonlijke tips om veiliger te rijden

Reguliere Autoverzekering

Zonder zorgen blijven rijden

 • 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale
 • Tot 80% no-claim korting
 • Wegenwacht schadehulp ter plaatse

Top 5 veelgestelde vragen autoverzekering

De basis van de beide verzekeringen is gelijk: de dekking, de ANWB-ledenkorting, de no-claimkorting en de 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale. De ANWB Veilig Rijden Autoverzekering gaat echter nog een stap verder, het bevordert de verkeersveiligheid in Nederland. Als je kiest voor deze verzekering ontvang je een stick die je in je auto stopt. Deze stick bepaalt jouw rijstijl op vier onderdelen: snelheid, remmen, optrekken en het nemen van bochten. Aan de hand van jouw rijstijl wordt een rijscore bepaald. En bij een goede score ontvang je extra korting op je premie, de veilige rijderskorting. Je krijgt bij afsluiten van deze verzekering gelijk 10% veilige rijderskorting en deze kan oplopen tot 30% bij een uitstekende rijstijl.

De ANWB Veilig Rijden Autoverzekering kan alleen worden afgesloten door leden. Je kunt nu een jaar lang kosteloos ANWB-lid worden bij het afsluiten van de Veilig Rijden Autoverzekering.

Je kunt 24 uur per dag rekenen op hulp van de ANWB. Een telefoontje naar de Alarmcentrale en wij regelen alles voor je. Lees meer over schadehulp.

Als je jouw eerste auto hebt verzekerd bij de ANWB en je wilt jouw tweede auto ook verzekeren bij de ANWB dan profiteer je voor beide auto's van dezelfde no-claim korting. Lees meer over de tweede auto korting.

De meldcode van jouw auto bestaat uit 4 cijfers en dat zijn de laatste 4 cijfers van het chassis- of identificatienummer van je auto. Dit nummer vind je op jouw kentekenpapieren.

Lees meer over de meldcode.

De ANWB Autoverzekering biedt jou een voordelige dekking tegen diefstal. Deze diefstaldekking sluit je af bij een Beperkt Casco of Allrisk dekking. Lees meer over de dekking bij diefstal.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & Service

Vragen?

Bel  088 - 269 2222