verzekeringen.jpg

Verzekeringen bij de ANWB

  • 24/7 hulp van ANWB Alarmcentrale
  • Standaard 5% ledenkorting
  • Uitstekende hulp bij schade
  • Pakketkorting tot wel 10%

Verzekeringen

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of je nu een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering of een andere verzekering zoekt, bij ANWB vind je altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs.

Verzekeren bij ANWB is eenvoudig. Je regelt alles via onze site in een aantal stappen. Na het invullen van jouw gegevens krijg je een duidelijk premieoverzicht zodat je precies weet wat jij voor welke verzekering moet betalen. Wanneer je al lid bent bij ANWB krijg je 5% ledenkorting!

Vragen?

koffer-icoon.png

Reisverzekering

Tot  17,5% Korting

Verzekerd van hulp die nét een stap verder gaat met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering. Bereken welke voor jou het voordeligste is.

Meer informatieBereken je premie

auto-icoon.png

Autoverzekering

No-claim korting tot  80%

Bij de ANWB heb je de keuze uit twee autoverzekeringen: de Reguliere- en de Veilig Rijden Autoverzekering. Onze hulpverleners staan altijd voor je klaar, ook bij schade.

Meer informatieWelke verzekering past bij jou?

Verzekeringen informatie & service

Schade melden

Schade melden

Wilt u schade melden? Ook bij schade helpt de ANWB u graag zo goed en snel mogelijk. Daarom kunt u dit bij de ANWB telefonisch of online regelen.

Uw schade melden

Overstappen

Overstappen

Maak gebruik van onze gratis opzegservice voor het opzeggen van uw huidige verzekering. Stel direct uw eigen opzegbrief op en verstuur deze online.

Overstappen
Hulp alarmcentrale

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

Heeft u schade en wilt u direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor u klaar en regelen alles voor u.

Nieuws en tips

Hoe zit het met privacy bij de Veilig Rijden Autoverzekering?

Hoe zit het met privacy bij de Veilig Rijden Autoverzekering?

Sinds de lancering van de Veilig Rijden Autoverzekering krijgen we veel vragen over hoe het zit met de privacy van de gegevens van de verzekerden.  De ANWB doet er alles aan om jouw privacy te respecteren en veilig met je gegevens om te gaan.Lees meer

Is Pokémon GO een gevaar voor de verkeersveiligheid?

Sinds afgelopen week kunnen we er niet meer omheen, Pokémon GO. Social media is geëxplodeerd, kranten staan er vol van en zelfs de journaals berichten over dit nieuwe spel van Nintendo.Lees meer

Nederland lijkt klaar voor autoverzekering op basis van rijstijl

Nederland is een unieke autoverzekering rijker: de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering. Een veilige rijstijl wordt beloond met extra korting.Lees meer

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.