verzekeringen.jpg

Verzekeringen bij de ANWB

  • 24/7 hulp van ANWB Alarmcentrale
  • Standaard 5% ledenkorting
  • Uitstekende hulp bij schade
  • Pakketkorting tot wel 10%

Verzekeringen

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of je nu een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering of een andere verzekering zoekt, bij ANWB vind je altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs.

Verzekeren bij ANWB is eenvoudig. Je regelt alles via onze site in een aantal stappen. Na het invullen van jouw gegevens krijg je een duidelijk premieoverzicht zodat je precies weet wat jij voor welke verzekering moet betalen. Wanneer je al lid bent bij ANWB krijg je 5% ledenkorting!

Vragen?

koffer-icoon.png

Reisverzekering

leden  5% korting

Verzekerd van hulp die nét een stap verder gaat met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering. Bereken welke voor jou het voordeligste is.

Meer informatieBereken je premie

auto-icoon.png

Autoverzekering

No-claim korting tot  80%

Bij de ANWB heb je de keuze uit twee autoverzekeringen: de Reguliere- en de Veilig Rijden Autoverzekering. Onze hulpverleners staan altijd voor je klaar, ook bij schade.

Meer informatieWelke verzekering past bij jou?

Verzekeringen informatie & service

Schade melden

Schade melden

Wilt u schade melden? Ook bij schade helpt de ANWB u graag zo goed en snel mogelijk. Daarom kunt u dit bij de ANWB telefonisch of online regelen.

Uw schade melden

Overstappen

Overstappen

Maak gebruik van onze gratis opzegservice voor het opzeggen van uw huidige verzekering. Stel direct uw eigen opzegbrief op en verstuur deze online.

Overstappen
Hulp alarmcentrale

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

Heeft u schade en wilt u direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor u klaar en regelen alles voor u.

Nieuws en tips

ANWB vraagt 77 mensen veiliger te rijden

ANWB vraagt 77 mensen veiliger te rijden

De ANWB biedt automobilisten sinds juni 2016 de Veilig Rijden Autoverzekering. Inmiddels zijn er 1800 polissen verkocht.Lees verder

Hoe draagt deze verzekering bij aan de verkeersveiligheid?

De ANWB wil met haar Veilig Rijden Autoverzekering een steentje bijdragen aan de verkeersveiligheid in Nederland. Dit doen wij door de rijstijl van een verzekerde te meten met een stick in de auto. De verzekerde krijgt inzage in zijn rijstijl en we geven tips om de rijstijl te verbeteren. Een goede rijstijl belonen we met extra korting op de premie.Lees meer

Vragen en antwoorden over de bosbranden in Frankrijk en Portugal

Je staat op het punt om op vakantie te gaan om te genieten van de vrijheid en te staan waar je wilt of je bent al op vakantie. En dan wordt je geconfronteerd met een natuurramp in het land waar je voor vakantie naar toe wil gaan of bent. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de ANWB Reis- en/of Annuleringsverzekering. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hieronder.Lees meer

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.