verzekeringen.jpg

Verzekeringen bij de ANWB

  • 24/7 hulp van ANWB Alarmcentrale
  • Standaard 5% ledenkorting
  • Uitstekende hulp bij schade
  • Pakketkorting tot wel 10%

Verzekeringen

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of u nu een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering of een andere verzekering zoekt, bij ANWB vindt u altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs.

Verzekeren bij ANWB is eenvoudig. U regelt alles via onze site in een aantal stappen. Na het invullen van uw gegevens krijgt u een duidelijk premieoverzicht zodat u precies weet wat u voor welke verzekering moet betalen. Wanneer u al lid bent bij ANWB krijgt u 5% ledenkorting!

Vragen?

koffer-icoon.png

Reisverzekering

Tot  17,5% Korting

Verzekerd van hulp die nét een stap verder gaat met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering. Bereken welke voor jou het voordeligste is.

Meer informatieBereken uw premie

auto-icoon.png

Autoverzekering

No-claim korting tot  80%

Schade overkomt ons allemaal wel eens. Gelukkig hebben we naast Wegenwacht ook een Autoverzekering. Zo kan je relaxed de weg op!

Meer informatieBereken uw premie

Verzekeringen informatie & service

Schade melden

Schade melden

Wilt u schade melden? Ook bij schade helpt de ANWB u graag zo goed en snel mogelijk. Daarom kunt u dit bij de ANWB telefonisch of online regelen.

Uw schade melden

Overstappen

Overstappen

Maak gebruik van onze gratis opzegservice voor het opzeggen van uw huidige verzekering. Stel direct uw eigen opzegbrief op en verstuur deze online.

Overstappen
Hulp alarmcentrale

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

Heeft u schade en wilt u direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor u klaar en regelen alles voor u.

Nieuws en tips

Voorkom schade aan je boot

Voorkom schade aan je boot

Het vaarseizoen is weer gestart. De boot is uit de winterstalling en ligt weer in de jachthaven. Om onbezorgd te genieten van een dag of weekend op het water ben je natuurlijk voorzichtig op je boot en probeer je schade te voorkomen. Helaas kan er altijd iets gebeuren en zit een ongelukje in een klein hoekje. 

Kan ik mijn reis naar Brussel annuleren?

Door de aanslagen in Brussel geldt op dit moment een hoge terreurdreiging in Brussel. Heeft u recht op een vergoeding via de reis –ofannuleringsverzekering?Kan ik mijn reis naar Brussel annuleren?

9 praktische tips tegen fietsdiefstal

Per dag worden circa 300 fietsen gestolen in Nederland. Zorg dat het jou niet overkomt. 9 praktische tips om fietsdiefstal te voorkomen.9 praktische tips tegen fietsdiefstal

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.