Verzekeringen bij de ANWB

Verzekeringen bij de ANWB

  • Nú met gratis cadeaucard
  • 24/7 hulp Alarmcentrale
  • Standaard 5% ledenkorting

Verzekeringen

Nú met gratis cadeaucard

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of je nu een autoverzekering, reisverzekering of caravanverzekering zoekt, bij de ANWB vind je altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs. ANWB leden die vóór 1 maart 2017 een doorlopende verzekering afsluiten, ontvangen een gratis ANWB cadeaucard naast de standaard 5% ledenkorting! Hoe langer je lid bent, hoe hoger je cadeautegoed!

Bereken snel en eenvoudig je premie

Verzekeren bij ANWB regel je eenvoudig en snel online. Na het invullen van jouw gegevens krijg je een duidelijk premieoverzicht zodat je precies weet wat jij voor welke verzekering moet betalen.

 

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

Heb je schade en wil je direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor je klaar en regelen alles voor je.

8.6

ANWB Verzekeringen

zijn beoordeeld met een

Gebaseerd op 10932 stemmen
Meer over deze beoordeling

Nieuws & Tips

alt text

ANWB wederom favoriet voor online afsluiten autoverzekering

<p>Consumenten die zich online oriënteren op een autoverzekering, wijzen wederom de ANWB aan als favoriete aanbieder. Dit komt naar voren uit de maandelijkse metingen die WUA! onafhankelijk heeft uitgevoerd in de periode mei tot en met oktober 2016.</p>

'Autorijden gaat het beste vanuit ontspannenheid'

Rijden vanuit ontspannenheid, dat is volgens Ton de Brabander de sleutel om een rijscore van 100 te behalen. De 69-jarige Ton is de eerste persoon met een ANWB Veilig Rijden Autoverzekering die deze maximale rijscore heeft behaald. Hij verdient daarmee 30% veilige rijderskorting op zijn autoverzekeringspremie van afgelopen 3 maanden. De korting krijgt hij uitbetaald van de ANWB.

Contact & Service

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.

Vragen?

Bel  088 - 269 2837 

Heb je nog vragen?

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.