Op tijd op uw afspraak
bol image

Op tijd op uw afspraak

Hulp onderweg én voor de deur. Bij pech direct weer op weg, omdat uw tijd kostbaar is!

Bestel nu

Wegenwacht voor de Zaak

Zakelijke pechhulp speciaal voor ZZP en MKB

Voor ZZP-ers en MKB-ers met een eigen wagenpark is er Wegenwacht voor de Zaak. Een pakket met zakelijke pechhulp op maat voor al uw zakelijke auto’s, van personenauto, tot bestelbus, motor of vrachtwagen. Met 900 wegenwachten in geval van pech snel weer op weg.

Bekijk pakketten

Voordelen

Vanaf 6,71 per maand
Nu met 1 jaar €15 korting op vervangend vervoer NL
Inclusief hulp in woon-en vestigingsplaats
Pechhulp aanhangwagen
Kenteken gebonden pechhulp, dus ongeacht wie er in de auto rijdt
Uit te breiden met pechhulp buitenland

Sluit nu af en profiteer van de tijdelijke actie met €15 korting op vervangend vervoer NL (van 23,50 voor 8,50).

  • tablijn2.png Wegenwacht voor de Zaak
  • tablijn2.png Bent u al zakelijk lid?

Binnenland

mét vervangend vervoer

Binnen- en buitenland

mét vervangend vervoer

Binnen- en buitenland

mét vervangend vervoerMeest complete pakket
ANWB Lidmaatschap
help

ANWB zakelijk lidmaatschap

Als ANWB voor de Zaak lid profiteert u van vele voordelen voor uw bedrijf. Denk hierbij aan voordeel bij ANWB Parkeren, korting op diverse producten in de ANWB-winkels, zoals kleding, reisartikelen en navigatiesystemen, gratis ANWB-routekaarten en ledenwijzers, gratis relatiemagazine INzake, het verenigingsblad de Kampioen, en recht op juridisch advies op gebied van verkeer.

24/7 pechhulp
help

24/7 zakelijke pechhulp

Professionele 24/7 zakelijke pechhulp van Wegenwacht® voor de Zaak. In 9 van de 10 gevallen meteen weer op weg. Pechhulp op kenteken geregistreerd, dus ongeacht wie er in de auto rijdt. Als MKB of ZZP bent u zowel voor zakelijk als privé gebruik verzekerd.

Woon/vestigingsplaats service
help

Woon/vestigingsplaats service

Ongeacht waar u met uw voertuig strandt, thuis voor de deur of bij kantoor, u wordt overal in Nederland geholpen.

Pechhulp aanhangwagen/zijspan
help

Pechhulp aanhangwagen/zijspan

Zowel voor Wegenwacht® Service Binnenland als Buitenland is pechhulp voor de meegevoerde aanhangwagen en/of zijspan inbegrepen.

Pechhulp buitenland
help

Pechhulp buitenland

ANWB voor de Zaak verzorgt vervangend vervoer in het buitenland als uw voertuig niet binnen 48 uur te repareren is. U heeft recht op 30 dagen vervangend vervoer (max 2x per jaar). Deze service kunt u als aanvulling op Wegenwacht® Service Buitenland afsluiten: vervangend vervoer buitenland of extra-vervangend vervoer buitenland.


Vervangend vervoer NL (Nú 15,- korting)
help

Vervangend vervoer NL

De ANWB verzorgt vervangend vervoer in Nederland als uw voertuig niet binnen één uur te repareren is. U heeft recht op 4 dagen vervangend vervoer. Deze service kunt u als aanvulling op Wegenwacht® Service Binnenland afsluiten.

Vervangend vervoer Buitenland
help

Vervangend vervoer Buitenland

ANWB voor de Zaak verzorgt vervangend vervoer in het buitenland als uw voertuig niet binnen 48 uur te repareren is. Wij zorgen voor een vergelijkbaar vervangend voertuig. Deze service kunt u als aanvulling op Wegenwacht® Service Buitenland afsluiten.

Het vervangende voertuig is een standaarduitvoering auto, bestelauto of motorfiets met een cataloguswaarde van maximaal €25.000 (voor een motorfiets maximaal € 7.000,-). Indien noodzakelijk en mogelijk heeft de auto een trekhaak en/of automatische versnellingsbak. Kampeerauto’s worden niet geleverd als vervangend vervoer.

Let op: Voertuigen met een totaal gewicht van meer dan 3500 kg (voertuig inclusief eventuele  aanhangwagen, inclusief lading) hebben geen recht op hulpverlening. Kampeerauto’s worden niet geleverd als vervangend vervoer.


Extra verv. vervoer buitenland
help

Extra vervangend vervoer buitenland

Als een eenvoudige/reguliere personenauto niet geschikt is als vervangend vervoer, dan biedt deze module u passend vervangend vervoer / vervangend vervoer uit uw eigen klasse. U heeft recht op 30 dagen vervangend vervoer (max 2x per jaar).


naar keuze
Repatriëring naar NL
help

Repatriëring naar NL

Indien bij pech in het buitenland reparatie van uw voertuig niet binnen 48 uur mogelijk is, wordt uw voertuig inclusief eventueel meegevoerde aanhangwagen, terug naar Nederland gerepatrieerd.


Personenhulp buitenland
help

Personenhulp buitenland

De ANWB Alarmcentrale regelt hulp aan inzittenden van het verzekerde voertuig. Inclusief vergoedingen van bijvoorbeeld onvoorziene vervoerskosten bij ziekte, ongeval, overlijden of zaakschade.


naar keuze

Prijs per kenteken per maand
(ex. BTW)
help

Prijs per kenteken per maand (ex. BTW)

Prijs Wegenwacht voor de Zaak voor één voertuig (inclusief basiscontributie; excl BTW)

Van €8,67

Voor €7,42

Van €13,02

Voor €11,77

Van €14,81

Voor €13,56

Nu met: 15,- korting op Vervangend Vervoer NL

Actievoorwaarden (PDF)

> Bestel nu Wegenwacht voor de zaak

U kunt eenvoudig een wijziging doorgeven via Mijn ANWB voor de Zaak. Met Mijn ANWB voor de Zaak houdt u het overzicht in de kosten van uw wagenpark.

Mijn ANWB

Meer voor zakelijke klanten

tankpas.jpg

ANWB Tankpas

Geen losse tankbonnen meer! Bovendien is de ANWB Tankpas niet ketengebonden. U kunt dus altijd tanken bij het station van uw keuze.

ANWB Tankpas
anwb_parkeren_280x150.jpg

ANWB Parkeren

Gemak, inzicht en controle. Via uw persoonlijke online ANWB Parkeren omgeving beheert u al uw parkeerzaken vanuit één centraal punt.

ANWB Parkeren
korting-klein.jpg

Hoge kortingen

Gratis juridisch advies en informatie over mobiliteit. Ook korting op aanhangwagenrijopleiding en autohuur en nog veel meer.

Alle voordelen

Snel naar