Hoe langer lid, hoe groter uw voordelen

Hoe langer lid, hoe groter uw voordelen

- Korting op Wegenwacht Fiets Service
- Korting bij Paleis Soestdijk
- Korting op uw entree bij Gaia Zoo

Bekijk alle voordelen

ANWB lidmaatschap - veel voordeel!

Voor €17,25 per jaar profiteert u van allerlei kortingen en voordelen.

De 4 miljoen leden met een ANWB-lidmaatschap profiteren van vele voordelen. Denk hierbij aan tickets met korting voor een dagje uit, de voordelig geprijsde ANWB Creditcards, 10 keer per jaar gratis ontvangst van het verenigingsblad de Kampioen, aantrekkelijke ANWB winkelproducten en recht op juridisch advies. Bent u nog geen lid? Meld u dan direct aan!

Bekijk alle voordelen voor ANWB-leden

Bent u al lid?

Ga naar Mijn ANWB om:

  • Uw gegevens te wijzigen. 
  • Een profielpagina aan te maken. 
  • Uw genoten ledenvoordeel te zien.

Mijn ANWB

Kies uw ANWB Lidmaatschap

Basis Lidmaatschap

  17,25 per jaar

Word lid van de ANWB en profiteer van vele kortingen. Tickets met korting voor een gezellig dagje uit, korting in de ANWB winkels en ANWB Webwinkel alsmede de mogelijkheid om de zeer voordelige ANWB Visa Card af te nemen. Verder steunt u de ANWB met uw lidmaatschap bij haar maatschappelijke activiteiten.
Let op, dit basis lidmaatschap bevat géén pechhulp!

Basis lidmaatschap aanvragen

Lidmaatschap + Pechhulp

vanaf slechts  55,- per jaar

Word lid van de ANWB Wegenwacht voor snelle pechhulp bij autopech. Profiteer nú van € 15,- korting bij Wegenwacht Nederland Standaard! U ontvangt hiermee Wegenwacht Service in Nederland, inclusief Woonplaats Service en vervangend vervoer. Bij twijfel kunt u bellen voor gratis advies. Er zijn diverse pakketten beschikbaar. Pechhulp is er al vanaf € 5,50 per maand!

Maak uw keuze en sluit af

Wat krijgt u bij uw lidmaatschap

anwb-vlag_280x150.jpg

De vereniging

De ANWB heeft als doel Nederland te verbeteren op het gebied van recreatie en mobiliteit. Zo hebben we Streetwise, Lightwise en actieve belangenbehartiging.

De vereniging ANWB
besparen.jpg

Ledenvoordeel

Profiteer van voordeel onderweg, op vakantie of tijdens een dagje uit. Denk ook aan onze aantrekkelijke winkelproducten, verzekeringen en creditcards.

Alle ledenvoordelen
rechtshulp_280x150.jpg

Gratis juridisch advies

ANWB-leden ontvangen gratis juridisch advies m.b.t. verkeer, recreatie en toerisme. Lees onze tips of vraag een persoonlijk telefonisch juridisch advies aan.

Rechtshulp van de ANWB

Maak uw kinderen of uw partner ook lid

Explorers_280x150.jpg

Explorer lidmaatschap

De ANWB heeft een kinderlidmaatschap: de ANWB Explorers. Samen leuke dingen doen in de natuur en in het verkeer. Maak uw kind vandaag nog gratis lid!

Maak uw kind gratis lid
Partnerlidmaatschap.jpg

Partnerlidmaatschap

Een volwaardig lidmaatschap bedoeld voor partners van leden. Zo heeft u uw eigen ANWB-lidmaatschapskaart op zak en kunt u altijd gebruik maken van de voordelen.

Aanmelden partner

Aanbiedingen voor leden

Ledenvoordeelweken

Ledenvoordeelweken

We hebben een aantal voordelen geselecteerd, waarmee je voordelig eropuit kunt gaan! Bekijk onze acties en profiteer direct.

Naar de acties
ANWB Visa Card actie 200x150.jpg

Actie ANWB Visa Card

Nú 1e jaar gratis + € 25,- tegoed in de ANWB Webwinkel. Profiteer en vraag uw Visa Card diréct online aan. Veilig en makkelijk betalen!

Vraag nú aan
autoverzekering veilige rijders cross.jpg

Autoverzekering

Sta er nooit alleen voor met de ANWB Autoverzekering. Nu met 10% extra korting voor veilige rijders. Bereken direct uw voordeel!

Autoverzekering
campingstoelen.jpg

Luxe campingstoel

Inclusief een comfortabel hoofdkussen. Uitgevoerd met handige uitschuifbare zijtafel. Aluminium constructie. Nu 2 voor  79,-

Bestel

Snel naar