Caravanverzekering
bol image

Caravanverzekering

Goed verzekerd op reis met de ANWB Caravanverzekering. Nu tot 17,5% korting!

Bereken uw premie

Vragen?

ANWB Caravanverzekering

Tijdelijk tot 17,5% korting

Met de caravan op vakantie betekent vrijheid. Uw vervoer is uw vakantieverblijf. Krijgt u onverhoopt schade, diefstal of pech? Met de ANWB Caravanverzekering wordt u zo snel mogelijk geholpen, zodat uw vakantie gewoon door kan gaan.

Tijdelijk met extra korting

De ANWB Caravanverzekering is nu extra voordelig voor ANWB-leden. Sluit vóór 1 augustus 2015 af en profiteer van een jaar lang van korting op uw premie. Hoe langer u lid bent, hoe hoger uw korting. Tot wel 17,5%.

caravan oplopende korting 

Nog geen lid?

Word nu gratis lid en profiteer direct van 7,5% korting op de caravanverzekering. U kunt heel eenvoudig tijdens het afsluiten van de verzekering aangeven dat u gratis lid wilt worden. Bereken nu uw premie

Bekijk de actievoorwaarden

  • Voordelen
  • Dekking
  • Informatie & Service

Voordelen ANWB Caravanverzekering

  • Nu tijdelijk tot 17,5% korting!
  • Vertrouwde hulp van ANWB Alarmcentrale
  • Gunstig tarief voor 2e hands caravans

Bereken uw premie

Dekking ANWB Caravanverzekering

ANWB biedt uitstekende basisdekking voor zowel nieuwe als tweedehands caravans.

Basisdekking

Aanvullende dekkingen

Hagel-en stormschade, inventaris, rechtsbijstand. De ANWB heeft een dekking op maat. De rechtsbijstandsdekking is zelfs gratis voor leden.

Aanvullende dekkingen

Bereken uw premie

Onbezorgd op reis

ANWB is dé hulpverlener op het gebied van vrije tijd en recreatie. U kunt bij ons terecht voor een zeer complete caravanverzekering, ook voor uw tweedehands caravan. Verzeker uw caravan bij de ANWB, dan weet u zeker dat het goed zit. De ANWB Caravanverzekering is er ook voor uw vouwwagen, stacaravan of aanhanger.

Meer over de ANWB Caravanverzekering

2ehands-Caravan-introblok.png

Ook voor 2e hands caravans

Een tweedehands caravan verzekert u voordelig bij de ANWB. Met drie jaar aanschafwaardedekking krijgt u de eerste drie jaar het aankoopbedrag uitgekeerd bij verlies van uw caravan.

alarmcentrale.jpg

Noodweer goed verzekerd

Noodweer en hagelbuien veroorzaken regelmatig schade. Verzeker uw caravan hiertegen. 70% korting op de premie van deze dekking voor caravans met hagelbestendig dak.

caravan-interieur-Alternatief-Web.jpg

Uw spullen meeverzekeren?

U heeft vaak meer spullen in uw caravan dan u denkt. Met de aanvullende inventaris dekking is schade aan bijvoorbeeld uw televisie, beddengoed en kookgerei verzekerd.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.