Caravanverzekering

Sta er nooit alleen voor

Met de ANWB Caravanverzekering bent u verzekerd voor schade aan of diefstal van uw caravan. U kiest zelf uw aanvullende dekkingen. De ANWB Alarmcentrale staat dag en nacht voor u klaar.

Kies de dekking die bij u past

De basisdekking van uw caravanverzekering kunt u uitbreiden met drie aanvullende dekkingen: hagel -en stormschade, Inventaris en Verhaalsrechtsbijstand. De dekking Verhaalsrechtsbijstand is nú gratis voor ANWB leden! 

Aantrekkelijk voor nieuwe en tweedehands caravans

De ANWB Caravanverzekering is er voor uw (sta)caravan, toercaravan en trailer. Heeft u een nieuwe caravan? Dan vergoeden wij bij diefstal of total loss binnen vijf jaar na aankoop de totale nieuwwaarde van uw caravan. Voor tweedehands caravans geldt een aantrekkelijke premie. Bovendien krijgt u de eerste 3 jaar na aankoop het aankoopbedrag terug als uw caravan wordt gestolen of total loss raakt.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wilt u de ANWB Caravanverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in 5 eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in uw mail. U heeft na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kunt u bij de ANWB rekenen op uitstekende service.
Bereken uw premie

ANWB Caravanverzekering

8.2

is beoordeeld met een

8.2 van10

(Gebaseerd op 424 reviews)

Meer over deze beoordeling
  • Dekking
  • Informatie & Service
  • Voordelen

Dekking ANWB Caravanverzekering

ANWB biedt uitstekende basisdekking voor zowel nieuwe als tweedehands caravans.

Basisdekking

Aanvullende dekkingen

Hagel-en stormschade, inventaris, rechtsbijstand. De ANWB heeft een dekking op maat. De rechtsbijstandsdekking is zelfs gratis voor leden.

Aanvullende dekkingen

Voordelen ANWB Caravanverzekering

 

  • 24/7 hulp Alarmcentrale
  • Gratis vervangend verblijf
  • Pakketkorting tot 10%

Meer over de ANWB Caravanverzekering

Een tweedehands caravan verzekert u voordelig bij de ANWB. Met drie jaar aanschafwaardedekking krijgt u de eerste drie jaar het aankoopbedrag uitgekeerd bij verlies van uw caravan.

alarmcentrale.jpg

Noodweer goed verzekerd

Laat u niet verrassen door het weer. Met de aanvullende dekking hagel- en stormschade verzeker u uw caravan tegen hagel- en stormschade. Heeft u een hagelbestendig dak, dan ontvangt u 70% korting op de premie van deze dekking.

caravan-interieur-Alternatief-Web.jpg

Uw spullen meeverzekeren?

Met de aanvullende inventaris dekking is uw inboedel goed verzekerd tegen schade en diefstal. Zo zijn ook uw eigendommen die in uw caravan liggen goed verzekerd.

Top 5 veelgestelde vragen caravanverzekering

Kan ik mijn inboedel ook verzekeren?

Ja, u kunt de inboedel en inventaris van uw caravan aanvullend meeverzekeren voor schade en diefstal. Hierbij kunt u kiezen uit 3 verzekerde bedragen; 750 euro, 1.500 en 2.500 euro. Lees meer over dekking inventaris.

Kan ik mijn caravan verzekeren tegen hagelschade en stormschade?

Ja, bij de ANWB Caravanverzekering kunt u zich aanvullend verzekeren voor hagelschade en stormschade. Heeft u een caravan met een hagelbestendig dak dan krijgt u maar liefst 70% korting op deze dekking. Lees meer over de dekking hagelschade en stormschade.

Ben ik verzekerd als ik mijn caravan verhuur?

Nee, standaard is uw caravan niet verzekerd voor verhuur of zakelijk gebruik, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Lees meer over caravan verhuren.

Is de caravanverzekering alleen voor toercaravans?

Met de ANWB Caravanverzekering kunt naast uw toercaravan ook uw aanhanger, vouwwagen of stacaravan verzekeren. Verder kunt u uw opzetunit, bagagewagen of een trailer verzekeren.

Ik heb schade aan mijn caravan. Welke schadehersteller adviseren jullie?

ANWB werkt met geselecteerde schadeherstellers. Daardoor bent u gegarandeerd van een correcte en snelle oplossing. Voor schade aan uw caravan werken wij met reparateurs aangesloten bij Omnia. Ga naar de lijst met reparateurs.

U profiteert dan tevens van 75 euro korting op het eigen risico bij schadeherstel aan uw caravan en van de gratis haal- en brengservice.

Zit er geen geselecteerde reparateur bij u in de buurt of wilt u liever naar uw eigen hersteller? Neem dan contact met ons op via 088 - 299 3882.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.