Caravanverzekering

Sta er nooit alleen voor

Met de ANWB Caravanverzekering bent u verzekerd voor schade aan of diefstal van uw caravan. U kiest zelf uw aanvullende dekkingen. De ANWB Alarmcentrale staat dag en nacht voor u klaar.

Kies de dekking die bij u past

De basisdekking van uw caravanverzekering kunt u uitbreiden met drie aanvullende dekkingen: hagel -en stormschade, Inventaris en Verhaalsrechtsbijstand. De dekking Verhaalsrechtsbijstand is nú gratis voor ANWB leden! 

Aantrekkelijk voor nieuwe en tweedehands caravans

De ANWB Caravanverzekering is er voor uw (sta)caravan, toercaravan en trailer. Heeft u een nieuwe caravan? Dan vergoeden wij bij diefstal of total loss binnen vijf jaar na aankoop de totale nieuwwaarde van uw caravan. Voor tweedehands caravans geldt een aantrekkelijke premie. Bovendien krijgt u de eerste 3 jaar na aankoop het aankoopbedrag terug als uw caravan wordt gestolen of total loss raakt.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wilt u de ANWB Caravanverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in 5 eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in uw mail. U heeft na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kunt u bij de ANWB rekenen op uitstekende service.
Bereken uw premie

Vragen?

ANWB Caravanverzekering

8.4

is beoordeeld met een 8,4

8.4 van10

(Gebaseerd op 1141 reviews)

  • Dekking
  • Informatie & Service
  • Voordelen

Dekking ANWB Caravanverzekering

ANWB biedt uitstekende basisdekking voor zowel nieuwe als tweedehands caravans.

Basisdekking

Aanvullende dekkingen

Hagel-en stormschade, inventaris, rechtsbijstand. De ANWB heeft een dekking op maat. De rechtsbijstandsdekking is zelfs gratis voor leden.

Aanvullende dekkingen

Voordelen ANWB Caravanverzekering

 

  • 24/7 hulp Alarmcentrale
  • Gratis vervangend verblijf
  • Pakketkorting tot 10%

Meer over de ANWB Caravanverzekering

Een tweedehands caravan verzeker je voordelig bij de ANWB. Met drie jaar aanschafwaardedekking krijg je de eerste drie jaar het aankoopbedrag uitgekeerd bij verlies van je caravan.

alarmcentrale.jpg

Noodweer goed verzekerd

Laat u niet verrassen door het weer. Met de aanvullende dekking hagel- en stormschade verzeker u uw caravan tegen hagel- en stormschade. Heeft u een hagelbestendig dak, dan ontvangt u 70% korting op de premie van deze dekking.

Met de aanvullende inventaris dekking is je inboedel goed verzekerd tegen schade en diefstal. Zo zijn ook de eigendommen die in je caravan liggen goed verzekerd.

Top 5 veelgestelde vragen caravanverzekering

Kan ik mijn inboedel ook verzekeren?

Ja, je kunt de inboedel en inventaris van jouw caravan aanvullend meeverzekeren voor schade en diefstal. Het is mogelijk om jouw inboedel en inventaris verzekerd tot € 2.500,-. Lees meer over dekking inventaris.

Kan ik mijn caravan verzekeren tegen hagelschade en stormschade?

Ja, bij de ANWB Caravanverzekering kun je je aanvullend verzekeren voor hagelschade en stormschade. Heb je een caravan met een hagelbestendig dak? Dan ontvang je maar liefst 70% korting op deze dekking. Lees meer over de dekking hagelschade en stormschade.

Ben ik verzekerd als ik mijn caravan verhuur?

Nee, standaard is jouw caravan niet verzekerd voor verhuur of zakelijk gebruik, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Lees meer over caravan verhuren.

Is de caravanverzekering alleen voor toercaravans?

Met de ANWB Caravanverzekering kun je naast jouw toercaravan ook je aanhanger, vouwwagen of stacaravan verzekeren. Verder is het mogelijk om jouw opzetunit, bagagewagen of een trailer te verzekeren. Lees meer over de soorten caravans.

Ik heb schade aan mijn caravan. Welke schadehersteller adviseren jullie?

ANWB werkt met geselecteerde schadeherstellers. Daardoor ben je gegarandeerd van een correcte en snelle oplossing. Voor schade aan jouw caravan werken wij met reparateurs aangesloten bij Omnia. Ga naar de lijst met reparateurs. Als je de schade aan jouw caravan laat herstellen bij een van onze schadeherstellers profiteer je tevens van € 75,- korting op het eigen risico bij schadeherstel aan jouw caravan en van de gratis Haal- en brengservice. Zit er geen geselecteerde reparateur bij jou in de buurt of wil je liever naar jouw eigen hersteller? Neem dan contact met ons op via 088 - 299 3882.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.