Caravanverzekering | ANWB

Uw voordelen

  • Nú met gratis rechtsbijstand
  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Gratis vervangend verblijf
  • Gunstig tarief 2e hands caravans
Leden  5% korting

Caravanverzekering

Sta er nooit alleen voor

Ziet u zichzelf al zitten voor uw caravan? Pootjes uitdraaien en uw vakantiehuis is klaar. Dit gevoel van vrijheid wilt u graag koesteren. Daarom biedt de ANWB Caravanverzekering u een betrouwbare verzekering met een complete dekking en vele aanvullende voordelen. U stelt zelf uw caravanverzekering samen, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Nú met gratis rechtsbijstand

Juridische hulp bij het verhalen van schade aan uw caravan op de tegenpartij. En bij conflicten met de garage over de aanschaf of het onderhoud van uw caravan. Nú gratis voor ANWB leden! Sluit nu uw ANWB Caravanverzekering af en profiteer als ANWB-lid van dit voordeel.

Keuze uit diverse dekkingen

Bij de ANWB kunt u kiezen uit twee verschillende basisdekkingen. Als u een nieuwe caravan heeft gekocht krijgt u met de 5 jaar nieuwwaardedekking tot en met het vijfde jaar de nieuwwaarde van uw caravan uitgekeerd. Met de 3 jaar aanschafwaardedekking krijgt u de eerste 3 jaar na aankoop van uw (tweedehands) caravan het aankoopbedrag terug bij verlies.

Als u liever meer zekerheid heeft kunt u de dekking van uw caravanverzekering uitbreiden met één of meer aantrekkelijke aanvullende dekkingen. Dit kan door u te verzekeren voor hagel -en stormschade dekking, inventaris en inboedel dekking en een dekking voor rechtsbijstand.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Bereken uw premie en sluit eenvoudig en snel een ANWB Caravanverzekering af.

ANWB Caravanverzekering

8.2

is beoordeeld met een

8.2 van10

(Gebaseerd op 424 reviews)

Meer over deze beoordeling
  • Dekking
  • Informatie & Service
  • Voordelen

Dekking ANWB Caravanverzekering

ANWB biedt uitstekende basisdekking voor zowel nieuwe als tweedehands caravans.

Basisdekking

Aanvullende dekkingen

Hagel-en stormschade, inventaris, rechtsbijstand. De ANWB heeft een dekking op maat. De rechtsbijstandsdekking is zelfs gratis voor leden.

Aanvullende dekkingen

Bereken uw premie

Voordelen ANWB Caravanverzekering

 

  • 24/7 hulp Alarmcentrale
  • Gratis vervangend verblijf
  • Pakketkorting tot 10%

Bereken uw premie

Meer over de ANWB Caravanverzekering

2ehands-Caravan-introblok.png

Ook voor 2e hands caravans

Een tweedehands caravan verzekert u voordelig bij de ANWB. Met drie jaar aanschafwaardedekking krijgt u de eerste drie jaar het aankoopbedrag uitgekeerd bij verlies van uw caravan.

alarmcentrale.jpg

Noodweer goed verzekerd

Laat u niet verrassen door het weer. Met de aanvullende dekking hagel- en stormschade verzeker u uw caravan tegen hagel- en stormschade. Heeft u een hagelbestendig dak, dan ontvangt u 70% korting op de premie van deze dekking.

caravan-interieur-Alternatief-Web.jpg

Uw spullen meeverzekeren?

Met de aanvullende inventaris dekking is uw inboedel goed verzekerd tegen schade en diefstal. Zo zijn ook uw eigendommen die in uw caravan liggen goed verzekerd.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.