Fietsverzekering | ANWB

Fietsverzekering

  • Geld voor nieuwe fiets bij diefstal
  • Nú met gratis pechhulp
  • 3 jaar nieuwwaardedekking

Bereken direct uw premie

Leden-
korting  5%

Fietsverzekering

Scherpe premie voor een fietsverzekering op maat

Met de fietsverzekering van de ANWB zijn zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekerd. Een fietsverzekering ANWB vergoedt ook de diefstal van uw fiets. U kunt aanvullend kiezen om schade, ongevallen en rechtsbijstand te verzekeren.

Nu Wegenwacht Fiets Service gratis (actie wegens succes verlengd!)

ANWB-hulp bij pech onderweg. Nu tot eind 2016 gratis! Sluit nu uw ANWB Fietsverzekering en profiteer als ANWB-lid van dit voordeel (Waarde 32 euro). Bekijk de actievoorwaarden.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Bereken uw premie en sluit eenvoudig en snel een ANWB Fietsverzekering af.

Vragen?

ANWB Fietsverzekering

8.3

is beoordeeld met

8.3 van10

(Gebaseerd op 775 reviews)

Meer over deze beoordeling

Uw fiets goed verzekerd

e-bike-fietsen-kennemerduinen.jpg

Lagere premie e-bikes

Extra lage premie voor elektrische fietsen. De ANWB is de e-bike specialist van Nederland. En als lid profiteert u altijd van 5% ledenkorting op de toch al voordelige premie.

E-bike verzekeren

High speed e-bike verzekering | ANWB

High speed e-bike verzekeren

Bij de ANWB stelt u zelf uw verzekering voor uw high speed e-bike samen. De ANWB High Speed E-bikeverzekering biedt u de keuze uit 4 dekkingen: WA (verplicht), Diefstal, Aanrijding of Diefstal en Aanrijding.

High speed e-bike verzekeren

Fiets_Dekking.jpg

Dekking

Met de fietsverzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB Fietsverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: Basis en Compleet. Natuurlijk kunt u de accessoires van uw fiets ook meeverzekeren.

geld-voor-fiets.jpg

Voorwaarden

Het gemak van de ANWB Fietsverzekering ziet u terug in de polisvoorwaarden. U leest er onder meer wat verzekerd is, hoe wij eventuele schade aan uw fiets vaststellen, wanneer wij betalen enzovoorts.

Voorwaarden

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.