Scooterverzekering | ANWB

Scooterverzekering

  • Tot 75% no-claim korting
  • Gratis 1 jaar aanschafwaardegarantie
  • Ook 2de hands scooters verzekerd

Bereken uw premie

No-claim korting tot  75%

Scooterverzekering

Goed verzekerd - volledig en voordelig

Met de ANWB Scooterverzekering verzekert u uw scooter of snorscooter volledig en voordelig. Of u nu kiest voor de basisdekking of voor een van onze aanvullende dekkingen, met onze scooterverzekering gaat u altijd goed verzekerd de weg op.

Aanschafwaardegarantie

Onze Scooterverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie: bij diefstal en totaal verlies van uw scooter of snorscooter in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed.

Tweedehands scooters

Ook 2e hands scooters zijn uitstekend verzekerd bij ANWB met een dekking op maat.

GPS-beveiliging op uw scooter? Extra korting!

Is uw bromfiets of scooter voorzien van GPS-beveiliging dmv een 'Track en Trace' systeem? Dan profiteert u van 10% extra korting op de premie van de ANWB Bromfiets- en Scooterverzekering! Meer over de Track en Trace korting!

ANWB Bromfietsverzekering

7.6

is beoordeeld met

7.6 van10

(Gebaseerd op 133 reviews)

Meer over deze beoordeling

Uw bromfiets goed verzekerd

ANWB_pechhulp_bromfiets.jpg

Pechhulp voor uw bromfiets

De ANWB biedt ook hulp voor uw bromfiets, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Wegenwacht pechhulp bromfiets kunt u rekenen op hulp bij pech. Een geruststellende gedachte

Pechhulp bromfiets

aanschafwaardegarantie_bromfiets.jpg

Aanschafwaarde- garantie

Bij diefstal en totaal verlies in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed indien u kiest voor de Diefstal en/of Aanrijding dekking.

Aanschafwaardegarantie
aanvullende_dekkingen_bromfiets.jpg

Dekkingen

Bij de ANWB heeft u een complete verzekering voor uw scooter of bromfiets. Met de aanvullende dekking 'Aanrijding' zijn uw helm en uw kleding ook meeverzekerd.

voorwaarden_bromfietsverzekering.jpg

Voorwaarden

Het gemak van de ANWB Bromfietsverzekering ziet u terug in de polisvoorwaarden. U kunt bijvoorbeeld elke dag de verzekering beëindigen, zo zit u niet gelijk vast aan een jaarcontract.

Voorwaarden

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.